Account Manager Asset Performance Management (m/v)

ACCOUNTMANAGER ASSET PERFORMANCE MANAGEMENT (APM) BIJ WONDERWARE BENELUX

WAT GA JE DOEN ALS ACCOUNTMANAGER (LANDELIJK) ASSET PERFORMANCE MANAGEMENT (APM) BIJ WONDERWARE BENELUX?

Word jij warm van termen als IOT, Industry 4.0, Asset Performance Management, Predictive Maintenance en Cloud Solutions?

Wil jij specialist zijn voor 1 specifiek product die klanten in staat stelt het maximale uit hun assets te halen?

Ga jij graag de diepte in met je klanten om hen van het beste advies te voorzien?

Door een uitbreiding in het productenaanbod van Wonderware Benelux zijn wij voor hen op zoek naar een landelijk accountmanager APM (Asset Performance Management).

WAT GA JE DOEN?

 • De Wonderware APM software suite actief promoten bij, bestaande klanten en prospects van Wonderware Benelux in Nederland en uiteindelijk ook België;
 • Adviseren en ondersteuning bieden bij de juiste keuzes binnen het uitgebreide software aanbod;
 • Presentaties en demo’s verzorgen bij de klant on site. Zelfstandig, of samen met één van je partners (bijvoorbeeld een System Integrator);
 • Deelnemen aan en bezoeken van gerelateerde (kennis)beurzen en evenementen. Tevens denk en doe je actief mee aan eigen events van Wonderware Benelux waaronder de jaarlijkse Wonderware Benelux Knowledge Exchange;
 • Een persoonlijk salesplan opstellen en uitvoeren. Dit bespreek je maandelijks met je salesmanager. Daarnaast ben je een actieve deelnemer aan de interne sales meetings.

Klanten die gebruik maken van de Wonderware software zijn onder andere: FrieslandCampina; BASF; Coca-Cola; PepsiCo; VDL-Nedcar; Tata Steel; DSM; Damen Shipyards; Agrifirm; enz..

WIE BEN JIJ?

Je bent iemand die:

 • Werkervaring met technische/complexe materie in een commerciële of consultant rol heeft;
 • Graag bij klanten en prospects is. In ieder geval 60% van je tijd ben je buiten te vinden;
 • Bij voorkeur ervaring heeft met Asset Performance Management software;
 • Mensen weet te binden en boeien. Zowel verbaal als non verbaal;
 • Een autoriteit op het gebied van APM en de overige software van Wonderware Benelux wordt en blijft.

WAT WORDT JOU ALS ACCOUNTMANAGER (LANDELIJK) ASSET PERFORMANCE MANAGEMENT BIJ WONDERWARE BENELUX GEBODEN?

Je wordt onderdeel van een enthousiast team met zelfstandige en gedreven professionals waar humor een belangrijk element is. Daarnaast biedt Wonderware Benelux je het volgende:

  • Een gezonde combinatie van vrijheid, zelfstandigheid en teamwork;
  • Een goed salaris;
  • 27 vakantie dagen;
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken;
  • Een representatieve lease auto, laptop en een telefoon;
  • Een uitdagende en groeiende industriële doelgroep in Nederland en België.

HET BEDRIJF

Sinds jaar en dag is Wonderware Benelux de zelfstandige distributeur van de marktleidende software oplossingen van Wonderware in Nederland, België en Luxemburg. De Wonderware software is eigendom van het beursgenoteerde Aveva en wordt ontwikkeld in Amerika. Wonderware biedt een breed scala aan software producten die industriële organisaties helpt beter te concurreren, geld te besparen en beter inzicht te krijgen in haar processen. Denk hierbij aan SCADA, MES, Industrial Analytics&Data Science en Monitoring&Control software.

Door de brede toepasbaarheid van de verschillende software producten heeft distributeur Wonderware Benelux een grote en veelzijdige klantengroep.

Word jij warm van termen als SCADA, HMI, MES en Cloud solutions? Zie jij jezelf industriële organisaties adviseren, ondersteunen en overtuigen in het gebruik van de producten die klanten in staat stelt (productie)processen te verbeteren? Lukt het jou om verbanden te leggen tussen complexe vraagstellingen en software oplossingen? Dan komen we graag met je in contact. Maak dan snel een afspraak met Joris Verhoeven om verder te praten over deze mooie vacature. De eerste gesprekken vinden met LEF Recruitment plaats op een samen en nader te bepalen locatie. Na een goede kennismaking start de procedure bij Wonderware Benelux.

MEER INFORMATIE?

Wil je solliciteren op deze functie of wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met LEF Recruitment via onderstaande button.

Solliciteren