Vacatures Wonderware Benelux

De organisatie

Wonderware Benelux is één van de marktleiders op vlak van industriële software en real-time operations management software (met als paradepaardje, Intouch, het meest ingezette SCADA-pakket ter wereld). Er zijn momenteel ruim 800.000 softwarelicenties van Wonderware in gebruik in meer dan 120.000 fabrieken en industriële installaties in 130 landen.

Als leverancier van ‘s werelds meest geprezen HMI geeft Wonderware zijn klanten extra mogelijkheden door in korte tijd gestandaardiseerde en herbruikbare visualisatieapplicaties te creëren. Wonderware anticipeert op uitdagingen rond connectiviteit, automatisering en optimalisatie tussen IT, de fysieke wereld en de mens.

Bij Wonderware gelooft men in het onbegrensde potentieel van technologie om mensen in hun kracht bij te zetten en bedrijven te transformeren. Ze willen de meest innovatieve en betrouwbare industriële software maken om personen, teams en bedrijven van elke omvang in staat te stellen uitzonderlijke prestaties te leveren.

Wonderware streeft er naar om haar werknemers groeimogelijkheden en professionele ontwikkeling te bieden binnen een open cultuur die waarde hecht aan flexibiliteit, duurzaamheid en innovatie. Opleidingsmogelijkheden zijn ontworpen om werknemers in staat te stellen hun rol effectief uit te oefenen en zo bij te dragen aan de verwezenlijking van de bedrijfsdoelstellingen.

 

  • Technical Support Engineer (m/v) Read more
  • Accountmanager Regio West (m/v) Read more
  • Accountmanager (landelijk) Asset Performance Management (m/v) Read more