Virtuele trainingen 2020

Wonderware's uitgebreide virtuele trainingen zorgen ervoor dat industriële operationele teams op de juiste manier de functionaliteiten optimaal benutten en beheersen betreffende de Wonderware-software

Inschrijven Virtuele trainingen

Virtuele Trainingsschema 2020

In deze (COVID-19) tijd zijn wij als Wonderware Benelux zijnde volledig operationeel en bieden wij onze klanten de gelegenheid om doorgaans trainingen te volgen, hetzij wel virtueel.
Wonderware Academy biedt virtuele classes aan, wat houdt dit in. Door gebruik te maken van slimme software en technologieën bieden we een oplossing waarbij de cursist een klassikale training vanaf iedere locatie virtueel kan volgen (distance learning). De cursisten op afstand krijgen dezelfde leerervaring als de cursisten die op locatie de klassikale training volgen.

De cursisten op afstand krijgen een op browser gebaseerde interface die hen in staat stelt om de trainer en mede cursisten in de klas te zien en te horen. Hierdoor is live communicatie mogelijk. Vragen kunnen direct beantwoord worden. Aan de hand van virtuele machines kunnen de deelnemers altijd en overal meevolgen. Ook al zit je noodgewongen in quarantaine. De infrastructuur in onze contreien is goed genoeg voor dergelijk virtueel onderwijs en vrijwel iedereen heeft een laptop of tablet met de nodige voorzieningen.

Een dergelijke virtuele training biedt ook voordelen want er zijn geen verplaatsingen nodig en er hoeft geen zaal gereserveerd te worden. De virtuele machines zijn allemaal hetzelfde dus iedere deelnemer vertrekt vanaf dezelfde basis. De oefeningen kunnen ook onmiddellijk in praktijk worden gebracht. Je kunt direct aan de slag met de opgedane kennis en stof. Een ander voordeel is dat de virtuele trainingen opgenomen kunnen worden en dus nogmaals teruggekeken kunnen worden. Zo hoeven deelnemers nooit meer iets te missen en kan het achteraf altijd opnieuw worden bekeken. De opname kan eventueel ook gebruikt worden als training on-demand.

Trainingsschema 2020 – Nederlandstalig

Week Dates Month Training Location Comment
19 4-8 May IntelaTrac Virtual No training on Wednesday, May 6th
20 11-15 May System Platform Part I Virtual 5 days
21 18-20 May System Platform Part II Virtual 3 days