Wat is nieuw in MES/Performance

Nieuwe functies van MES/Performance zijn productielijnconfiguratie en OEE-monitoring van productielijnen.

De nieuwste updates van Wonderware MES/Performance

Knelpunten kunnen zich niet langer verbergen: Monitor de vooruitgang in vergelijking met de KPI’s via het nieuwe MES/Performance-portaal. Met een webgebaseerde interface, productielijnconfiguratie en identificatie van knelpunten.

Nieuwe webgebaseerde gebruikersinterface

Met behulp van het MES-portaal kunt u MES/Performance configureren, informatie over stilstandtijd weergeven en OEE KPI's monitoren. Bovendien kunt u met het MES-portaal handmatig gegevens invoeren via een webbrowser op een computer of een mobiel apparaat.

Nieuwe productielijnconfiguratie

Het nieuwe MES-portaal biedt de mogelijkheid om productielijnen te configureren en werkorders te beheren.

Snellere identificatie van knelpunten

Dynamische bepaling van knelpunten in productielijnen. Observeer de productiesnelheid van productielijnonderdelen in realtime en definieer pre-configuraties om mogelijke knelpunten te identificeren.

Monitoring van de OEE en de prestaties van de productielijn

Ontwikkel KPI-maatstaven voor de productielijnactiviteit in een bepaalde periode, inclusief de prestaties, de kwaliteit, de beschikbaarheid en de OEE, en gebruik een Pareto-diagram voor weergave van het aantal malen dat machines gebruikt zijn en de tijdsduur van de benuttingstoestanden, plus de oorzaakcodes voor machines of segmenten die een knelpunt vormen.

Line Management API’s

De nieuwe Wonderware Skelta BPM-connector voor Wonderware MES/stelt nu productielijnbeheer-API’s beschikbaar voor een modelgestuurde aanpak van industriële processen.

Ontdek wat MES/Performance voor u kan betekenen

Klik op de onderstaande link om een Wonderware-partner te vinden die u kan helpen gebruik te maken van de functies in MES/Performance.