Kenmerken van MES/Performance

Benut het volledige potentieel van uw huidige machinepark.

Ontdek waar uw productielijnen vastlopen

MES/Performance-software maakt in realtime verbinding met uw productiesystemen om de prestaties te meten, te visualiseren, te analyseren, te standaardiseren en te verbeteren.

Verbinden

Maak gebruik van connectiviteit met geautomatiseerde productieapparatuur en automatiseringssystemen om gegevens over de productie en de benuttingsgraad te verzamelen, zodat u stilstand-events kunt monitoren. Registreer OEE KPI-berekeningen realtime.

Meten

Monitor de productielijnprestaties om de voorspelbaarheid van de orderafhandeling te vergroten met betrouwbare 'geplande' en 'werkelijke' waarden voor de productiesnelheid en de productiehoeveelheid.

Visualiseren

Geef operators en beslissers toegang tot realtime informatie over apparatuuruitval en productielijnprestaties, zodat ze onmiddellijk maatregelen kunnen nemen om de prestaties en de productiviteit van de fabriek of installatie te verbeteren.

Analyseren

Begrijp de historische data en rapporten over de prestaties van productielijnen en apparaten beter door op de data in te zoomen en analyses uit te voeren. Geef uw stakeholders nieuwe inzichten in gebeurtenissen die invloed hebben op de prestaties van de productielijn. Gebruik prestatiegegevens om strategieën te ontwikkelen voor het verbeteren en behouden van de benuttingsgraad en de productielijncapaciteit.

Standaardiseren

Definieer en implementeer herbruikbare prestatie-KPI's per apparaat, zodat u de prestaties, de effectiviteit en andere karakteristieken van apparaten en productielijnen kunt vergelijken om best practices voor de hele enterprise op te stellen.

Ontdek wat MES/Performance voor u kan betekenen

Klik op de onderstaande link om een Wonderware-partner te vinden die u kan helpen uw machinepark zo efficiënt mogelijk te benutten.