Wat is nieuw in MES/Operations

Synchroniseer uw workflows voor alle bedrijfsprocessen en locaties met sterk geïntegreerde ondersteuning voor workflowbeheer en modellering.

De nieuwste updates van Wonderware MES/Operations

De huidige versie verbetert de samenwerking tussen Skelta BPM en Wonderware MES

Wanneer u workflowsoftware implementeert in de context van geavanceerde modellering, verkleint u de risico’s en de hoeveelheid werk wanneer u oplossingen wilt uitbreiden of aanpassen aan de behoeften van specifieke locaties.

Geïntegreerde workflows

Wonderware Skelta BPM 2014 is software voor workflowbeheer die specifiek is ontworpen als ons platform voor modelgestuurde MOM-oplossingen. Door Wonderware MES te combineren met de functionaliteit van Skelta BPM-software ontstaat een modelgestuurde, op processen gerichte aanpak van duurzame enterprise-standaardisering voor MES (Manufacturing Execution Systems) en MOM (Manufacturing Operations Management) op enterpriseniveau.

Modelgestuurde MES

Nu kunt u processen standaardiseren met een basis van workflowbeheer voor continuïteit, betrouwbaarheid en standaardisering van processen, mensen en procedures via een modelgestuurde benadering. Door processen te standaardiseren, behaalt u consistentere productieresultaten. Uw centrale engineering-team kan procesmodellen definiëren als basis-sjablonen, waarmee u de totale cost-of-ownership kunt verlagen als de MES is uitgevoerd over meerdere locaties of in gebruik is genomen als een enterprise-standaard.

Wat levert MES/Operations u op?

Schep orde in vrijwel alle bedrijfsprocessen, van lokale productiecellen tot maximale enterprise-integratie.

Ontdek wat MES/Operations voor u kan betekenen

Klik op de onderstaande link om een Wonderware-partner te vinden die u kan helpen gebruik te maken van de nieuwste functies van MES/Operations voor workflowbeheer en modellering.