Wonderware Enterprise Integrator

Een oplossing voor enterprise-integratie die sneller rendement oplevert, de duurzaamheid vergroot en de totale kosten verlaagt

Over Wonderware Enterprise Integrator

Voor moderne productiefaciliteiten is een goede integratie van Manufacturing Execution Systems (MES) met Enterprise Resource Planning-systemen (ERP) of andere bedrijfsapplicaties van levensbelang. Deze integratie maakt flexibele kortetermijn-productieplanning en updates daarvan mogelijk. Bovendien krijgt u beter zicht op de supply chain en kunt u beter gefundeerde beslissingen nemen doordat de bedrijfsapplicaties in realtime beschikken over actuele productiedata.

Wat is het?

Wonderware Enterprise Integrator biedt berichtenuitwisseling en automatische datasynchronisatie tussen meerdere industriële en bedrijfsapplicaties. Deze commerciële standaardsoftware zorgt dat bedrijfsapplicaties en fabriekssystemen elkaar beter kunnen aanvullen via los gekoppelde, maar zeer betrouwbare verbindingen. Tot de integratieopties behoren onder andere XML-berichten, flat files en databasequery’s die zich niet beperken tot Wonderware-applicaties, maar de integratie van meerdere industriële applicaties met ERP- en andere enterprise- of bedrijfsapplicaties mogelijk maken in één centrale oplossing. Wonderware Enterprise Integrator kan door middel van specifieke plug-ins met elk denkbaar softwaresysteem worden verbonden. Bovendien kunnen meerdere instanties worden gestandaardiseerd in integratiescenario’s voor meerdere locaties.

Wonderware Enterprise Integrator

De informatie-integratie wordt ondersteund door functies voor bewaking van de gegevensintegriteit, flexibele berichtenuitwisseling en native integratie met Wonderware MES. Bovendien profiteert u van een uitgebreide berichtengeschiedenis, ondersteuning voor 'store-and-forward', uitbreidbaarheid met beheer van aangepaste datatransformatie, een webinterface en geavanceerd toegangsbeheer.

  • Uitwisseling

    Bemiddelt en garandeert informatie-uitwisseling tussen systemen

  • Berichten

    Flexibele mogelijkheden voor berichtenuitwisseling, waaronder XML-berichten, File Drop, Microsoft Message Queue (MSMQ) en SQL-query's voor gegevensuitwisseling.

  • Integratie

    Native integratie met de databasetabellen van Wonderware MES, en monitoring van MES-events voor het einde van jobs en diensten.

Wat is nieuw in Wonderware Enterprise Integrator

De Standard en Professional edities van Wonderware Enterprise Integrator 2014 R2 zijn verbeterd en uitgebreid.

Enterprise Integrator Standard Edition biedt verbeterde berichtfuncties en betere aansluiting op Wonderware MES. Enterprise Integrator Professional Edition biedt bovendien extra connectiviteitsmogelijkheden door middel van herbruikbare plugins.

Native integratie met tabellen van Wonderware MES

Wonderware Enterprise Integrator biedt nu een Wonderware MES Supply Chain-connector om data in tabellen van de MES-database te kunnen lezen, schrijven, bijwerken of verwijderen met behulp van tekstbestanden of externe databasetabellen. Gegevens uit bestanden of query's kunnen aan parameters voor de MES-databasetabellen worden gekoppeld via de configuratieopties van de webgebaseerde gebruikersinterface.

Schaalbaarheid

Wonderware Enterprise Integrator 2014 R2 Standard Edition biedt de functionaliteit voor berichtenuitwisseling en berichtentransformatie van Wonderware Enterprise Integrator, met ondersteuning voor het vastleggen, opslaan en opnieuw verzenden van berichten op de standaard ondersteunde berichtenlocaties (bijvoorbeeld bestanden, query's, MSMQ, MES-tabellen enzovoort).

Vernieuwde gebruikersinterface

Wonderware Enterprise Integrator 2014 R2 biedt een gemeenschappelijke gebruikersinterface en gebruikerservaring die aansluit bij die van andere applicaties en tools van Wonderware.

Zet Wonderware Enterprise Integrator voor u aan het werk

Klik op de onderstaande link om een Wonderware-partner te vinden die u kan helpen uw bedrijfsprocessen te unificeren.