Manufacturing Operations Management

Controle over de situatie, effectiviteit en kwaliteit in industriële bedrijfsprocessen

 • Wat is Manufacturing Operations Management?

  Manufacturing Operations Management (MOM) gaat over het efficiënt formuleren van de regels die nodig zijn om de productiewaarde te behouden en te zorgen dat alles en iedereen correct functioneert.

  Meer informatie over MOM

Finding Hidden Value

Aandacht voor de synchronisatie tussen het productieautomatiseringssysteem en het business-systeem (ERP) blijkt zeer waardevol.

Het begrijpen van de waarde die in uw bedrijfsprocessen verborgen zit: dat is het domein van Manufacturing Operations Management-systemen (MOM). Zoals beschreven in de ISA 95-norm voor integratie van kantoor- en productieautomatiseringssystemen, houden MOM-systemen zich bezig met alle aspecten van onderhoud, productie, kwaliteitsborging en inventory operations management voor de industrie.

Wat is er zo bijzonder aan Wonderware MES/MOM?

Softwareoplossingen voor operations management bieden een fundament voor operationele optimalisatie van productieprocessen, rapportage en analyse, informatiemanagement, energiemanagement en enterprise application integration (EAI).

Ongeëvenaarde mogelijkheden

Beheer de prestaties, de uitvoering van de productie en de recepten op een consistente manier verspreid over meerdere locaties.

Wonderware Manufacturing Operations Management is de plek waar productiemanagement, prestatie-analyse, kwaliteitsborging en compliance bijeenkomen via een gedeeld informatieplatform en een gemeenschappelijke interface.

 • Performance Management

  Identificeer de zwakste schakels in uw productielijnen. Laat uw productielijnen weer op hun maximale capaciteit werken. Meer informatie

 • Recepten en batches

  Beheer de productie van batches op een efficiënte manier door apparatuur te alloceren, parameters te downloaden en receptprocedures te automatiseren. Meer informatie

 • Operations en uitvoering

  Verbeter de operationele efficiëntie, dwing voorspelbare kwaliteit af en leg een fundament voor voortdurende verbetering van winstgevendheid en duurzaamheid. Meer informatie

 • Multi-site Manufacturing

  Wonderware Manufacturing Operations Management biedt bewezen, enterprisebrede voordelen op het gebied van productiviteit, kwaliteit en kostenbeheersing. Meer informatie

Optimaliseer uw operations met Wonderware MOM

Ontdek hoe de Wonderware MOM-oplossingen ook u kunnen helpen de operationele efficiëntie te vergroten, productiefouten te verminderen, de kwaliteit te verbeteren en de productopbrengst te verhogen.