Wonderware QI Analyst

Verbeter de product- en proceskwaliteit in realtime met Statistical Process Control (SPC)

Over Wonderware QI Analyst

Statistical Process Control (SPC) helpt u om problemen te ‘voorspellen’ vóórdat ze u tijd en geld kunnen kosten! Het resultaat: hogere productkwaliteit en minder verspilling en rework.

Met Wonderware QI Analyst kunt u proces- en productkarakteristieken in realtime monitoren, zodat uw medewerkers proactief kunnen ingrijpen om de kwaliteit en de consistentie van de productie te handhaven. Onze oplossing is een industrieel SPC-systeem dat krachtige statistische technieken koppelt aan realtime communicatie met werkvloersystemen en open gegevensbronnen. Wonderware QI Analyst is ontworpen om samen te werken met Wonderware InTouch, Wonderware System Platform en Wonderware Historian.

Download Productsheet

Kenmerken van QI Analyst

QI Analyst biedt uw productieteam alle benodigde hoogwaardige gegevens en waarschuwingsberichten om uw processen effectief te kunnen beheersen.

Bewaak de procesvariatie en de kwaliteitstrends in realtime

Aan de hand van krachtige SPC-analyse kunnen operators en leidinggevenden maatregelen nemen om de kwaliteit en de consistentie van de productie te beschermen. Operators op de werkvloer kunnen kritische kwaliteitsparameters in procesdiagrammen monitoren en waarschuwingsberichten ontvangen wanneer besturingslimieten, specificatielimieten of statistische regels worden geschonden. Dankzij de nauwe integratie van QI Analyst met Wonderware InTouch HMI en Wonderware System Platform kunt u uw systemen beter visualiseren en het alarmmanagement effectiever maken.

Verbeter uw prestaties door analyse van historische procesdata

Dankzij de integratie met Wonderware Historian kunt u uw procesdata heel gemakkelijk analyseren met Statistical Process Control-technieken. Bovendien kan QI Analyst gebruikmaken van historische data van de meeste gegevensbronnen in uw industriële installatie. Deze software kan de beschikbare data, trends en variaties snel analyseren om zo waardevolle informatie over de prestaties van uw industriële processen te leveren.

Wat is er nieuw bij QI Analyst 8. 0 SP4?

Uitgebreide productcompatibiliteit en ondersteuning

  • Ondersteuning voor de actuele Windows-besturingssystemen
  • Compatibiliteit met de actuele versies van Wonderware System Platform, Wonderware InTouch en Wonderware Historian.
  • Ondersteuning voor Microsoft SQL Server 2014 toegevoegd