Wonderware-oplossingen voor het drinkwater- en waterzuiveringsbedrijf

Wonderware helpt drinkwaterbedrijven en waterzuiveringsbedrijven hun bedrijfsprocessen efficiënter te maken

De uitdaging voor nutsbedrijven

Als uitvoerder van een drinkwater- en waterzuiveringsbedrijf zijn er veel dingen waar u rekening mee moet houden. U moet niet alleen op een betrouwbare en betaalbare manier drinkwater en waterzuiveringsdiensten leveren, maar u moet zich ook houden aan wet- en regelgeving van de overheid en zorgen dat uw processen duurzaam zijn. Drinkwaterbedrijven hebben behoefte aan efficiëntere engineeringmethoden, optimalisatie van de energievoorziening en contextrijke compliance-monitoring om de bevolking drinkwater te kunnen leveren tegen een betaalbare prijs. Er zijn allerlei internationale uitdagingen. Hoe kunnen engineers in ontwikkelingslanden schone en betaalbare diensten voor drinkwatervoorziening en afvalwaterzuivering creëren en in een netwerk integreren met behulp van standaardtechnologieën? Hoe kunnen engineers het juiste evenwicht vinden in de kostenafweging tussen energieverbruik en waterkwaliteit, die zich voordoet bij energievretende regeneratie- en ontziltingstechnieken? Welke intelligente infrastructuur is beschikbaar om automatiseringsleveranciers te helpen bij het aanleveren van realtime data voor operationele beslissingen?

Pima County Wastewater Reclamation

Met een HMI/SCADA-oplossing op basis van Wonderware Situational Awareness en IntelaTrac kan de Wastewater Reclamation Department van Pima County het rioleringsstelsel van het district beheren en onderhouden.

Een antwoord op de uitdagingen: efficiëntie en continuïteit in engineering

Hoe meer installaties een engineer moet ontwerpen, automatiseren en uitrollen, des te minder effectief de traditionele op procedures en lijsten gerichte werkwijze is. Er zijn spectaculaire besparingen te behalen wanneer de traditionele werkwijze wordt vervangen door de online object georiënteerde methode binnen Wonderware System Platform.

Ontdek wat Wonderware-software voor u kan betekenen

Via ons wereldwijde distributie netwerk, levert Wonderware lokale vertegenwoordigers voor support en trainingen. Bovendien biedt Wonderware het breedst mogelijke aanbod van systeemintegrators voor de drinkwaterbedrijven en de waterschappen, met zowel lokale als wereldwijde dienstverlening. Klik op de onderstaande knop om een Wonderware-partner te vinden die aansluit bij uw wensen.