Wonderware-oplossingen voor de energiesector

Wonderware is een leidende en bewezen partner voor energiebedrijven

Onder druk van nieuwe regelgeving en de vraag van de consument zijn energieproducenten altijd op zoek naar meer efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid.

Een nieuwe generatie van technologische innovatie staat klaar om dit proces te ondersteunen. Wij spelen een leidende rol bij de innovatie op het gebied van het Industrial Internet of Things, Big Data-analyse, mobiliteit en workflow-samenwerking en we bieden een groot aantal veelbelovende nieuwe mogelijkheden voor het verbeteren van bedrijfsprocessen en onderhoud.

9REN heeft 568 fotovoltaïsche zonne-energie-installaties in Spanje en Italië

In totaal genereert 9REN jaarlijks meer dan 99.000 megawattuur aan elektrische energie. Gelet op de wereldwijde groeidoelstellingen zal deze opbrengst met elke nieuwe zonsopkomst verder toenemen.

Omgaan met nieuwe ontwikkelingen voor het nutsbedrijf

Zowel openbare als particuliere nutsbedrijven investeren in technologie om de kosten te verlagen, de efficiëntie te verbeteren, het concurrentievoordeel te vergroten en opkomende bedrijfsmodellen te ondersteunen. Ze zoeken steeds betere manieren voor het verzamelen en analyseren om te kunnen reageren op de steeds groter wordende ‘data stores’.

Geïntegreerde organisaties

Vanwege nieuwe communicatievormen met de consument, nieuwe zakelijke trends, nieuwe trends op milieugebied en nieuwe ontwikkelingen in de technologie schakelen nutsbedrijven steeds vaker van vaste structuren over naar geïntegreerde omgevingen waarin business, bedrijfsprocessen, IT en mobiele oplossingen naadloos op elkaar aansluiten.

Nieuwe kansen

Deze cohesie biedt nieuwe kansen om heterogene gegevensbronnen te consolideren, de informatie-uitwisseling te verbeteren, het situational awareness te vergroten, de proces- en onderhoudskosten te verlagen en de algemene efficiëntie te optimaliseren.

Stilstand en risico's beperken

Door uitgebreide functionaliteit voor dataregistratie, analyse en visualisatie te implementeren in combinatie met tools voor mobiel werken, kunnen nutsbedrijven de niet-geplande stilstand beperken, de uitgaven onder controle houden en de risico's beheersen. Effectief datamanagement biedt bovendien voordelen voor de veiligheid, de compliance en het vastleggen van kennis en expertise. Dit laatste is tegenwoordig van groot belang vanwege het tijdelijke karakter van veel dienstverbanden.

Bewezen oplossingen

Wonderware levert 's werelds meest uitgebreide oplossing voor procesbeheer en informatiemanagement.

Ondersteuning voor het continu in bedrijf zijn

Wonderware wordt vertegenwoordigd door een uitgebreid netwerk van distributeurs, die ook support en trainingen leveren. Bovendien biedt Wonderware het breedst mogelijke aanbod van competente systeemintegrators voor de energiesector, met zowel lokale als wereldwijde dienstverlening. Klik op de onderstaande link om een Wonderware-partner te vinden die aansluit bij uw wensen.