Wonderware-oplossingen voor OEM's, VAR's en machinebouwers

Oplossingen voor de nieuwe generatie intelligente en geïntegreerde machines

Als machinebouwer, Original Equipment Manufacturer (OEM) of Value-Added Reseller (VAR) moet u voortdurend verder innoveren om uw marktaandeel te behouden.

Een van de beste mogelijkheden om de waarde van moderne systemen te vergroten, is door functionaliteit toe te voegen voor integratie met andere machines en de enterprise als geheel.

De specialisten van Wonderware staan klaar om u hierbij te helpen met de nieuwste integreerbare HMI’s en alle expertise op het gebied van het IIoT, Big Data, cloud computing en andere vormen van integratie die u nodig hebt om deze nieuwe functionaliteit optimaal te benutten. Dankzij de HMI’s van Wonderware kunt u machines leveren met een gebruiksvriendelijk, veilig en gemakkelijk aanpasbaar platform dat uitstekend kan communiceren en integreren met andere hardware- en softwaresystemen. Bovendien kunt u HMI-applicaties standaardiseren over meerdere productielijnen, een hele fabriek of installatie of zelfs meerdere locaties.

Communicatie tussen mens en machine

Via de HMI’s van Wonderware kunnen uw klanten rechtstreeks met uw machines communiceren om een maximaal rendement uit hun investeringen te halen. Onze HMI’s bieden bovendien betere manieren om opdrachten uit te voeren, zoals het starten of stoppen van een proces, het bevestigen van alarmen of het handmatig wijzigen van instellingen. En verder biedt u uw klanten de mogelijkheid hun machinepark op afstand te monitoren en te beheren.

Snelle aanpassingen

Omdat elke klant zijn eigen wensen en behoeften heeft, biedt de Wonderware-software maximale flexibiliteit om templates te maken waarmee u HMI’s kunt aanpassen. U kunt bijvoorbeeld een applicatie ontwikkelen en vervolgens de kleurenschema’s en logo’s in één keer overal binnen de applicatie wijzigen. Of u kunt digitale I/O-schermen, bewegingsregistratie en spraakinterfaces inbouwen voor hands-free bediening en gepersonaliseerde menu-navigatie. Wanneer u de HMI’s van een hele productielijn standaardiseert, raken de operators sneller vertrouwd met de HMI en wordt de leercurve verkort.

Azbil Corporation

De grootste VAR/OEM-klant van Wonderware vertrouwt op de krachtige en veelzijdige capaciteiten van onze software om wereldwijde groei te bevorderen en zijn missie te steunen om waarde toe te voegen door human-centered automation

Flexibiliteit om te groeien

Omdat technologie niet statisch is, bestaat er een inherent risico dat de software onbruikbaar of verouderd raakt terwijl de machine zelf nog operationeel is. Om te voorkomen dat u vast komt te zitten aan bepaalde versies van besturingssystemen of HMI-software, wordt Wonderware-software ontworpen met 100% backwards compatibility. Dankzij de open architectuur kunt u zelf software ontwikkelen in de zekerheid dat uw interfaces niet verouderd zullen raken wanneer u een update naar een nieuwe versie van Wonderware-software uitvoert of een applicatie voor een nieuwere Windows-versie ontwikkelt. Om rekening te houden met veranderingen of updates van machinecomponenten, ondersteunt Wonderware-software meer dan 240 native drivers voor alle grote fabrikanten van PLC’s en controllers. Wonderware levert een breed assortiment oplossingen waarmee u uw doelen kunt realiseren. We bieden onder andere oplossingen voor:

Eenvoudige integratie

De HMI's van Wonderware helpen onze OEM-partners bij het communiceren met legacy-software en -systemen. Bovendien kunnen deze HMI's worden geïntegreerd met ERP- en MES-oplossingen en kunnen ze communiceren met PLC's en SQL-databases. De software is bovendien gemakkelijk te integreren met PLC's voor servomotoren, stappenmotoren, pick and place robots en andere technologie. Om de integratie van HMI's met OEM-klanten te vergemakkelijken, is Wonderware-software gebaseerd op een open architectuur die met een groot aantal communicatiestandaarden compatibel is en gepatenteerde connectiviteit met SQL-databases biedt.

Maintenance-as-a-Service

Gebruikmakend van de nieuwe mogelijkheden van cloud computing en geavanceerde connectiviteit houden steeds meer OEM's zich bezig met innovatie op het gebied van support- en onderhoudspakketten voor machines. Door toegang op afstand en realtime monitoring te ondersteunen, maakt de HMI-software van Wonderware het mogelijk om preventief onderhoud te leveren, tips voor snelle probleemoplossing te geven en machines of beeldschermen op afstand te benaderen voor onderhoud en reparatie in realtime.

Minder risico's, lagere kosten en kortere doorlooptijden

Omdat de HMI's van Wonderware zijn gebouwd op dezelfde technologie die ten grondslag ligt aan Wonderware System Platform, kunnen OEM's en VAR's hun oplossingen nog sneller ontwikkelen en onderhouden. Bovendien kunnen ze hun productaanbod uitbreiden om de omzet en winstgevendheid te maximaliseren. De combinatie van Wonderware-software met een OEM- of VAR-systeem levert betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossingen op, die de functionaliteit en flexibiliteit van het eindproduct vergroten en de eindgebruiker een betere ervaring en nieuwe uitbreidingsmogelijkheden bieden.

Zet Wonderware voor u aan het werk

Via ons wereldwijde distributie netwerk, leveren wij lokale vertegenwoordigers voor support en trainingen. Bovendien beschikt Wonderware over het breedste aanbod aan internationale VAR/OEM-partners. Klik op de onderstaande link om een Wonderware-partner te vinden die aansluit bij uw wensen.