Wonderware-oplossingen voor life sciences

Wonderware is de beste keuze voor modern productiemanagement in life sciences.

Slechts weinig takken van industrie zijn zo streng gereguleerd als life science manufacturing.

Wonderware-software helpt bij het implementeren van optimale productiemethoden die niet alleen operationele- en procesverbeteringen opleveren, maar ook de compliance vereenvoudigen.

Of ze nu farmaceutische producten, supplementen, biotechnologieproducten of medische apparatuur maken, producenten in de life sciences-industrie moeten zich houden aan strikte wetten en verordeningen, zoals bijvoorbeeld 21 CFR Part 11 van de Amerikaanse FDA, die voorschrijven dat alle productiesoftware beschikt over strenge beveiligingsprocedures, elektronische handtekeningen en administratie van personen die bepaalde handelingen verrichten en/of controleren. Bedrijven in de life sciences-industrie zijn vaak afhankelijk van een handvol zeer succesvolle medicijnen die sterk aan het merk zijn gekoppeld, zodat bescherming van de merkintegriteit absoluut essentieel is.

Deze bedrijven moeten niet alleen hun merkreputatie beschermen en voldoen aan strikte wetten en voorschriften, maar ze moeten ook zorgen dat ze hun processen feilloos uitvoeren.

Ze moeten zich houden aan Current Good Manufacturing Practices (cGMP), Standard Operating Procedures (SOP) en strenge operationele standaarden. Ze moeten in staat zijn om correcte, betrouwbare en manipulatiebestendige documentatie en Electronic Batch Records (EBR) te produceren. De klok voor het patent begint te tikken op de dag van de aanvraag. Zodra een product gereed is voor marktintroductie, moet het snel in productie worden genomen en moet het volume worden opgeschaald om aan de marktvraag te kunnen voldoen. De procesmodules van Wonderware standaardiseren het toezicht op de processen, onder meer via batch- en receptbeheer, workflow software voor implementatie van Standard Operating Procedures en tools voor het opstarten van de productie en het beperken van variatie. Hierdoor kunnen bedrijven in de life sciences-industrie in korte tijd opschalen van het laboratorium naar maximale productie.

Fujirebio Diagnostics produceert biomarkers waarmee artsen beter in staat zijn ziekten te beheersen.

Een belangrijke mijlpaal werd bereikt toen Fujirebio Diagnostics het handmatige, papieren proces voor periodieke registratie van temperatuuruitlezingen op bepaalde GMP-instrumenten officieel kon vervangen door een nieuw, automatisch systeem.

Kosteneffectieve oplossingen met Wonderware

Compliance alleen is niet voldoende. Bedrijven in de life sciences-industrie moeten ook efficiënt en winstgevend zijn. De oplossingen van Wonderware helpen bij het registreren van de prestaties en de stilstandtijd van machines, het verzamelen en correleren van productiedata en het administreren van alle materialen en hulpmiddelen, zodat u beter zicht krijgt op de kosteneffectiviteit van uw processen. Wonderware is de moderne en veilige keuze voor bedrijfsprocesbeheer in de life sciences-industrie. Wij kunnen terugvallen op tientallen jaren ervaring in deze bedrijfstak, en op de breedste en modernste softwareportfolio die er is. Vrijwel alle grote bedrijven in de life sciences-industrie vertrouwen hun bedrijfskritische processen toe aan Wonderware-software. Wonderware levert een breed assortiment oplossingen waarmee u uw doelen kunt realiseren. Tot onze oplossingen behoren:

  • Dataregistratie, analyse en rapportage
  • Formulering en uitvoering van recepten en batches
  • Productielijnprestatiebeheer
  • Kwaliteitsmanagement
  • Process Workflow Management
  • Samenwerking en beheer van bedrijfsprocessen

Zet Wonderware voor u aan het werk

Via ons wereldwijde distributie netwerk, leveren wij lokale vertegenwoordigers voor support en trainingen. Bovendien biedt Wonderware het breedst mogelijke aanbod van competente systeemintegrators voor life sciences, met zowel lokale als wereldwijde dienstverlening. Klik op de onderstaande link om een lokale Wonderware-partner te vinden die aansluit bij uw wensen.