Wonderware-oplossingen voor intelligente, geïntegreerde infrastructuuromgevingen

Oplossingen voor slimme steden, vervoer, luchthavens, afvalstoffenbeheer en andere infrastructurele diensten.

De uitdagingen voor infrastructuurbeheer

Gemeenten, vervoersbedrijven, defensieorganisaties en openbare nutsbedrijven verzorgen de infrastructuren waarvan mensen afhankelijk zijn voor alles wat we doen.

Hoe efficiënter deze infrastructuren opereren, des de groter hun bijdrage aan de gezondheid en het welzijn van alle gebruikers. Om een antwoord te vinden op verstedelijking, overbevolking, verkeersstagnatie, vervuiling, onveiligheid en andere cruciale uitdagingen op infrastructuurgebied, hebben we complexe netwerken nodig die efficiënt en veilig functioneren.

Bewaak meerdere publieke diensten vanuit één controlekamer. Benut de nieuwe mogelijkheden voor connectiviteit.

Infrastructuuroplossingen op basis van Wonderware-software maken dit mogelijk. De basis is Wonderware System Platform, een krachtig integratieplatform dat gebruikmaakt van herbruikbare componentobjecten om heel gemakkelijk applicaties voor infrastructuurbeheer te kunnen bouwen, implementeren en uitrollen. Dankzij de uitgebreide Situational Awareness-symboolbibliotheken zijn de operators van deze applicaties zich beter bewust van de situationele context. Een suite met krachtige Wonderware-applicaties maakt een geheel nieuw niveau van procesbeheer en informatiemanagement mogelijk. Met behulp van deze integratie en zichtbaarheid kunt u uw infrastructuur beheren zoals u dat wilt, terwijl uw operators meer tijd overhouden om zich te concentreren op hun kerntaken. Ze zijn voortaan beter toegerust om afwijkende situaties te herkennen en te begrijpen, zodat ze sneller kunnen reageren om eventuele problemen op te lossen. Wij stellen de beheerders van uiteenlopende soorten publieke infrastructuren in staat om de kloof tussen de verschillende informatiesilo’s te overbruggen en vanaf één centraal punt toegang te krijgen tot geaggregeerde data.

Luchthaven El Prat, Barcelona

ENAIRE heeft voor de luchthaven Barcelona El Prat een Smart City-oplossing ontwikkeld voor een dynamische, functionele, betrouwbare en veilige infrastructuur.

Zet Wonderware voor u aan het werk

Via ons wereldwijde distributie netwerk, leveren wij lokale vertegenwoordigers voor support, trainingen en systeemintegratie. Klik op de onderstaande link om een Wonderware-partner te vinden die in uw behoeften kan voorzien.