Wonderware-oplossingen voor de productie van voedingsmiddelen, dranken en consumentenproducten

Wonderware is de moderne, beproefde en veilige keuze voor automatisering van de productie van voedingsmiddelen en dranken

De makers van voedingsmiddelen, dranken en consumentenproducten staan onder ongekend hoge druk

De afgelopen tien jaar is het aantal productvariaties sterk gestegen, terwijl nieuwe producten steeds sneller op de markt gebracht worden.

Merken worden steeds internationaler en waardevoller, waardoor voedselveiligheid en merkreputatie nog belangrijker worden. Het grotere marktbereik heeft de concurrentie verhevigd, waardoor productie-efficiëntie en kostenbeheersing sterk in de aandacht staan. Doordat consumenten hogere eisen stellen en minder loyaal zijn, wordt het steeds belangrijker dat producten nooit uitverkocht raken, dat de consument een consistente merkervaring heeft en dat de beste en meest actuele producten snel op de markt gebracht worden. Daarnaast moeten er strengere preventieve en corrigerende maatregelen voor voedselveiligheid worden genomen naar aanleiding van nieuwe wet- en regelgeving, zoals de Amerikaanse Food Safety Modernization Act (FSMA), HACCP en het Global Food Safety Initiative (GFSI).

Kwantiteit en kwaliteit gaan hand in hand bij Pepsi Bottling Ventures (PBV). Elk jaar produceert PBV uit de Amerikaanse deelstaat North Carolina meer dan 30 miljoen kratten met Pepsi-producten.

Dat zijn een heleboel drankjes. En alle flessen en blikjes zijn van superieure kwaliteit. Als winnaar van de gewilde Pepsico Plant of the Year Award is PBV bekroond als de beste van de 116 Pepsi-bottelarijen in Noord-Amerika.

Procesbeheer voor voedingsmiddelen, dranken en consumentenproducten

Wonderware is de moderne, beproefde en veilige keuze voor automatisering van de productie van voedingsmiddelen en dranken. We hebben tientallen jaren ervaring met deze bedrijfstak en we bieden de breedste en meest actuele softwareportfolio. Maar liefst 22 van de 45 wereldwijd grootste productiefaciliteiten voor voedingsmiddelen en dranken maken gebruik van Wonderware om hun processen beter te kunnen uitvoeren. De unieke Wonderware-oplossingen voor procesbeheer en informatiemanagement bieden de volgende mogelijkheden:

Wij helpen u productief te blijven

Wonderware wordt vertegenwoordigd door een uitgebreid netwerk van distributeurs, die ook support en trainingen leveren. Wonderware biedt het breedst mogelijke aanbod van competente systeemintegrators voor de voedingsmiddelenindustrie, met zowel lokale als wereldwijde dienstverlening. Klik op de onderstaande knop om een Wonderware-partner te vinden die aansluit bij uw wensen.