Wonderware-oplossingen voor producenten van chemicaliën

Wonderware helpt chemische bedrijven de benuttingsgraad van hun installaties te verbeteren, een consistente kwaliteit te handhaven en de kosten onder controle te houden, terwijl tegelijkertijd de gezondheid van mens en dier en het milieu worden beschermd.

Hogere productopbrengsten en betere compliance voor de chemische industrie

De kracht en het gebruiksgemak van de software van Wonderware maakt uw productieprocessen flexibeler en wendbaarder, terwijl tegelijkertijd de eenheidskosten, het energieverbruik, de broeikasgasintensiteit en de totale emissie dalen.

  • De oplossingen van Wonderware ondersteunen duurzaamheid en het creëren van waarde voor producenten van chemicaliën. Of u nu specialistische organische chemicaliën, anorganische bulkchemicaliën, biobrandstoffen of meststoffen produceert: Wonderware helpt u uw bedrijfsprocessen en uw compliance te beheren. Onze software biedt u nieuwe mogelijkheden om uw industriële processen voortdurend verder te verbeteren, op een veilige manier en met minder verspilling en afval.
  • De oplossingen van Wonderware bieden producenten van chemicaliën functies voor doelgerichte procesmetingen, zoals modelgestuurde realtime meting van de Overall Equipment Effectiveness (OEE), energieboekhouding en kostenadministratie.  Doordat deze KPI’s zorgvuldig worden gemonitord, beschikt u over betere inzichten voor elke waardegenererende stap die u zet. De informatie is steeds in een realtime businesscontext beschikbaar.

Wonderware-oplossingen kunnen tot een substantieel hogere verkoopwaarde van de productie leiden en leveren een bijdrage aan de duurzaamheid door een antwoord te bieden op de compliance-uitdagingen op het gebied van milieu, veiligheid en gezondheid die steeds vaker de aandacht opeisen van leiders in deze sector. En terwijl het IIoT zich voortdurend verder ontwikkelt en nieuwe oplossingen voor prestatieverbetering en compliance zal bieden, staan wij klaar om u te helpen deze oplossingen in uw bedrijf te integreren.

Ascend is een wereldwijd marktleider in de productie van nylon, plastics en kunstvezels

De producten van dit bedrijf zijn te vinden in duizenden consumentenartikelen en industriële producten, zoals vloerbedekking, autobanden, kleding, landbouwproducten, diervoeding en verzorgingsproducten. Bekijk dit succesverhaal voor meer informatie.

Overzicht van oplossingen

Of u nu behoefte hebt aan oplossingen voor procesvisualisatie, beheer van productie- en verpakkingsprocessen, compliance en kwaliteitsverbetering, machineparkprestatiebeheer of onderhoud/beschikbaarheid: Wonderware beschikt over de breedste verzameling geïntegreerde softwareproducten voor de chemische industrie.

Oplossingen voor de chemische industrie

Wonderware levert een compleet assortiment industriële softwareoplossingen voor de productie van specialistische chemicaliën, inclusief HMI- en SCADA-software en oplossingen voor industriële bedrijfsprocessen, informatiemanagement, machineparkbeheer en onderhoud.

Ontdek wat Wonderware-software voor u kan betekenen

Klik op de onderstaande link om een Wonderware-partner te vinden die u kan helpen een systeemintegrator te vinden met de juiste ervaring in automatisering van chemische productieprocessen.