Wonderware SmartGlance Mobiel industrieel inzicht

Met de mobiele Wonderware SmartGlance-applicatie kunt u industriële data en KPI's bekijken op smartphones of tablets, zodat u beslissingen in realtime kunt nemen.

De Wonderware SmartGlance Oplossing

Hoe zou het zijn als u de status van uw belangrijkste operationele metrics kunt beheren op uw telefoon? Of uw polshorloge? Hoe zou het zijn als u altijd bereikbaar bent voor alarmmeldingen, waar u ook bent?

Met de mobiele Wonderware SmartGlance-app kunt u in realtime industriële data van uiteenlopende gegevensbronnen bekijken op smartphones, smartwatches en tablets. Maak verbinding met het Internet of Things door SmartGlance te voeden met informatie uit uw historian, PLC’s of apparaten die procesdata genereren. Download de app uit uw favoriete app-store en binnen enkele minuten kunt u uw productiedata veilig weergeven, analyseren en delen met anderen.

Altijd, overal en op elk apparaat:

  • Toegang tot KPI’s, altijd, overal en op elk apparaat
  • Meer inzicht in de operationele status
  • Sneller beslissingen nemen
  • Verbeterde samenwerking
  • Grotere flexibiliteit
  • Lagere operationele kosten en hogere productiviteit

Download Productsheet

 

Mobile Reporting Connector 2016 downloaden

 

Download de SmartGlance-app voor uw favoriete mobiele platform:

Apple App Store

Google Play

Mobiel industrieel inzicht

Lees hoe Seminole County de drinkwatervoorziening en de afvalwaterzuivering efficiënter heeft gemaakt met het gebruiksgemak en de mobiele functionaliteit van Wonderware SmartGlance.

De Business Case

Mobiele rapporten bieden realtime toegang tot bedrijfskritische KPI’s en proces- of productiedata via populaire smartphones, tablets en wearables. Hierdoor dalen de kosten, terwijl de productiviteit toeneemt en de besluitvorming sneller en beter verloopt. Gebruikers kunnen beter samenwerken en de gegevens beter beoordelen en analyseren.

Kenmerken van Wonderware SmartGlance

 • Toegankelijkheid

  Bekijk actuele werkvloerdata via een beveiligde verbinding in een native app op mobiele telefoons, tablets of andere intelligente apparaten.

 • Connect

  Bekijk data van process historians (waaronder Wonderware Historian), SQL Server-databases en vele andere bronnen van industriële data op uw mobiele apparaten.

 • Altijd op de hoogte

  Ontvang gepersonaliseerde alarmmeldingen op uw smartphone, tablet, smartwatch en andere wearables.

Wat is nieuw in Wonderware SmartGlance

Lees over de ruim 30 verbeteringen die we alleen al de afgelopen paar maanden hebben aangebracht om uw productiviteit te verhogen, diagnose en apparatuurmonitoring op afstand mogelijk te maken en uw processen te versnellen door extra stabiele connectiviteit. Lees over de nieuwste hoogtepunten in ons blog.

Zet Wonderware SmartGlance voor u aan het werk

Klik op de onderstaande link om te zien welke realtime waarschuwingsberichten u, als Wonderware SmartGlance-gebruiker, rechtstreeks op uw smartphone of mobiel apparaat te zien zou krijgen.