Wonderware Online InSight

Eindgebruikers en leveranciers van dedicated oplossingen profiteren van een beveiligde, beheerde oplossing voor het verzamelen, opslaan en visualiseren van prestatiedata.

De Wonderware Online-oplossing

Hoe zou het zijn als u uw industriële data kon converteren naar waardevolle inzichten die altijd en overal beschikbaar zijn?

Wonderware Online is een veilige, beheerde oplossing voor het verzamelen, oplossen en visualiseren van prestatiedata, zodat u snellere en betere beslissingen kunt nemen. Deze oplossing brengt heterogene data bijeen om een compleet beeld te geven van de prestaties van uw bedrijfsprocessen en geeft gebruikers vanuit de hele enterprise toegang tot deze data. Als u op zoek bent naar een moderne, veilige en kosteneffectieve manier om prestatiedata te verzamelen en te visualiseren met minimaal gebruik van IT-middelen, dan is Wonderware Online de juiste oplossing. Er is gewoonweg geen kortere, meer economische route naar de grote voordelen van geavanceerd Industrial Information Management.

Nu gratis uitproberen

 

Download Productsheet

Kenmerken van Wonderware Online

Wonderware Online is een gebundeld product met cloudgebaseerde gegevensopslag, visualisatie en rapportage, dat u in realtime toegang geeft tot uw procesdata.

  • Versimpelen en besparen

    Laat de technische details van de registratie en opslag van data aan ons over, zodat u zich kunt concentreren op het interpreteren en gebruiken van de resultaten om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dankzij onze cloudgebaseerde oplossing hoeft u niet meer te investeren in hardwareservers en software.

  • Gemakkelijk te beheren

    Het jaarabonnementsmodel betekent dat alle updates automatisch in de cloud worden uitgevoerd, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. De schaalbare oplossing kan moeiteloos met uw bedrijf meegroeien.

  • Waardevolle inzichten

    Vertaal tijdreeksgegevens naar intuïtieve diagrammen en dashboards. Dankzij responsieve newsfeeds en alarmmeldingen die actuele informatie beschikbaar stellen aan uw gebruikers, kunt u sneller en beter geïnformeerde beslissingen nemen.

Ontdek wat Wonderware Online voor u kan betekenen

Klik op de onderstaande knop om een Wonderware-partner te vinden die kan zorgen dat u zich niet bezig hoeft te houden met het dagelijkse onderhoud van een grote en complexe data-applicatie.