Wat is er nieuw in Wonderware Historian

De nieuwste Historian biedt nu ook een cloud gebaseerde versie en heeft nieuwe opties voor tagging en dataconsolidatie.

De nieuwste updates van Wonderware Historian

Ons internationale supportteam en ons netwerk van distributeurs melden dagelijks verzoeken van klanten om nieuwe functies.

Elke volgende versie biedt nieuwe uitbreidingen en verfijningen om de klantervaring verder te verbeteren. Veel klanten vroegen om hulp bij het terugdringen van de kapitaalinvesteringen. In reactie hierop hebben we een online versie uitgebracht, waarin we uw historische dataregistratie voor u beheren (Historian-as-a-Service). We zagen dat de databases een reusachtige omvang bereikten, dus hebben we nieuwe tags toegevoegd. Hiermee kunt u nieuwe verbanden leggen, zodat u praktische voordelen en concurrentievoordelen kunt behalen uit uw informatie. Gelet op het feit dat er vaak onderlinge afhankelijkheden bestaan tussen alarm-, event- en procesdata, hebben we de traditie terzijde geschoven en bieden we u voortaan de mogelijkheid alle drie soorten data in één en hetzelfde rapport weer te geven.

Wonderware Historian helpt u bij het registreren, archiveren en opvragen van uw data

Nu er steeds meer data worden geproduceerd door het Internet of Things (IoT), is het belangrijker dan ooit tevoren dat u uw data in de juiste context kunt plaatsen. Waar of wanneer u ook behoefte hebt aan uw industriële informatie, u kunt altijd vertrouwen op Wonderware Historian.

Ontdek wat Wonderware Historian voor u kan betekenen

Klik op de onderstaande link om een Wonderware-partner te vinden die u kan helpen optimaal rendement te halen uit de nieuwste functies van Wonderware Historian.