Wat is nieuw in Wonderware Historian Client

Wonderware Historian Client biedt nieuwe functies voor onder andere optimalisatie, modellering, redundantie en visualisatie.

De nieuwste updates van Wonderware Historian Client

Ontdek wat er nieuw is in Historian Client

Wonderware Historian Client biedt betere integratie met de functionaliteit van Wonderware Historian en de bijbehorende, populaire desktop- en webclients.

Optimaliseer uw processen in realtime

U kunt vanuit Historian Client een nieuwe methode voor datamodellering invoeren om correct te anticiperen op toekomstige productiecijfers en beschikbare resources, zodat u de juiste aanpassingen kunt maken.

Geef toekomstige gegevens in Trend weer met de nieuwe transformatie-instelling voor extrapolatie met lineaire regressie.

Betere analyse en beslissingen dankzij modellering

Pas vanuit Historian Client datamodellering toe om hiaten door storingen in de data-acquisitie selectief op te vullen. Hierdoor kunt u met meer vertrouwen trends herkennen in perioden met onvolledige data.

De verbeterde optie om schattingen te maken bij ontbrekende waarden kan nu op alle instellingen voor gegevensopvraging worden toegepast.

Betere redundantie

Profiteer van maximale beschikbaarheid door automatisch verbinding te maken met een redundante historian indien de primaire historian uitvalt en de oorspronkelijke verbinding automatisch te herstellen zodra de primaire historian weer online is.

Datavisualisatie en ondersteuning

  • Visualiseer de gemodelleerde data in Trend Client
  • Ondersteuning voor cloudarchitecturen (Client en Trend)
  • Ondersteuning voor cloudgebaseerde applicaties
  • Ondersteuning voor Microsoft SQL Server 2014

Ontdek wat Wonderware Historian Client voor u kan betekenen

Klik op de onderstaande link om een Wonderware-partner of -specialist te vinden die u kan helpen optimaal gebruik te maken van de nieuwste functies van Wonderware Historian Client.