Kenmerken van Wonderware Historian Client

Functies voor visualisatie, datamanagement, analyse en rapportage vullen elkaar naadloos aan en geven u beter zicht op uw processen.

Krachtige analyse en rapportage

Wonderware Historian Client is geïntegreerd met Microsoft Office en presenteert trends en analyses in Microsoft Excel en uitgebreide datarapporten in Microsoft Word. Met Information Server kunt u realtime en historische informatie publiceren naar het web of naar uw eigen intranet.

 • Volg wat zich afspeelt

  Bekijk uw productieruns, batchruns en andere bedrijfsprocessen vanuit uw eigen webbrowser of andere applicaties, zoals Microsoft Office, Wonderware InTouch® HMI of zelfs op maat gemaakte softwareclients.

 • Herken alle trends

  Geef presentaties weer als een professional. Begrijp het verleden, monitor het heden en voorspel zelfs de toekomst. Vind sneller de onderliggende oorzaken van problemen. Zie duidelijker welke verbeteringen mogelijk zijn.

 • Ontwerp query’s

  Maak aangepaste SQL-query’s zonder dat u een SQL-expert hoeft te zijn; te gebruiken als afzonderlijke tool of in combinatie met andere Historian Clients. Ontwerp snel en gemakkelijk query’s in Microsoft® Word.

 • Maak rapporten

  Geef realtime en historische procesdata in handen van al uw beslissers, zoals operators, engineers en procesmanagers. Bewaar en publiceer de rapporten in standaard bestandsindelingen zoals Microsoft Word-documenten en Excel-werkboeken.

 • Publiceer op het web

  Publiceer trends, rapporten en werkboeken via eenvoudige menukeuzes met Wonderware Information Server.

 • Verbreed uw bereik

  Integreer met andere applicaties via een complete bibliotheek met op componenten gebaseerde . NET- en ActiveX-besturingselementen, en gebruik C# en . NET voor integratie met besturingsarchitecturen.

 • Blijf altijd verbonden

  Er zijn failover-functies beschikbaar voor automatische omschakeling naar redundante Historian-servers, zodra dit nodig is.

Ontdek wat Wonderware Historian Client voor u kan betekenen

Klik op de onderstaande link om een Wonderware-partner te vinden die u kan helpen de waarde van uw historian te maximaliseren.