Kenmerken van Wonderware System Platform

Modelgestuurd, gecentraliseerd, cyberbeveiliging, samenwerking, Situational Awareness-bibliotheek, alarmmanagement, maximale beschikbaarheid en betrouwbaarheid, externe toegang voor mobiele gebruikers

Unieke flexibiliteit voor de business

Wonderware System Platform is gebouwd als een besturingssysteem voor industriële applicaties en biedt centrale configuratie, implementatie, communicatie, samenwerking, beveiliging en gegevensuitwisseling.

Wonderware System Platform heeft een bijzonder open karakter en beschikt over interfaces met talloze controllers en devices. Dankzij dit platform wordt hergebruik van gebouwde applicaties eenvoudig, verloopt het onderhoud soepeler en kunnen uitbreidingen gemakkelijker worden gerealiseerd. System Platform maakt gebruik van moderne IT-technologieën zoals virtualisatie en cloud computing. System Platform biedt bedrijven unieke flexibiliteit door de omgeving voor applicatieontwerp volledig te scheiden van de productieomgeving.   Klanten kunnen een applicatie in de ene omgeving bouwen en testen en de hele applicatie vervolgens overbrengen naar een productieomgeving met meerdere nodes, zonder dat ze hiervoor iets aan de applicatie hoeven te wijzigen.  Deze aanpak bespaart tijd, verkleint het risico, verbetert de consistentie en ondersteunt voortdurende verbetering.  De omgeving voor applicatieontwerp kan zelfs in de cloud worden ondergebracht, zodat gebruikers op afstand kunnen samenwerken.

Volledig geïntegreerde Add-on Modules

De Add-on Modules voor System Platform zijn nauw geïntegreerd met dit platform.

Wonderware System Platform heeft een bijzonder open karakter en beschikt over interfaces met talloze controllers en devices. Dankzij dit platform wordt hergebruik van gebouwde applicaties eenvoudig, verloopt het onderhoud soepeler en kunnen uitbreidingen gemakkelijker gerealiseerd worden. System Platform maakt gebruik van moderne IT-technologieën zoals virtualisatie en cloud computing.

Zet System Platform voor u aan het werk

Klik op de onderstaande knop om contact op te nemen met een Wonderware-partner die een demonstratie kan geven van het ideale besturingsplatform waar u uw toekomst op kunt bouwen.