Wonderware System Platform

Realtime SCADA en Operations Management om mensen, informatie en processen bijeen te brengen

Over Wonderware System Platform

Wonderware System Platform is een complete oplossing voor industriële automatisering.

Wonderware System Platform kan bouwen op 20 jaar aantoonbare successen over de hele wereld. Ervaringen opgedaan binnen industriesectoren uiteenlopend van procesindustrie en discrete productie tot en met olie en gas, voedingsmiddelen en dranken, drinkwater, afvalwaterzuivering, energie en nutsbedrijven. Het is de vertrouwde keuze van duizenden systeem integratoren en eindgebruikers. System Platform geeft gebruikers de beschikking over rijke visualisatie, intelligente alarmen en flexibele analyse- en rapportagetools, naast functionele modules zoals MES, workflow, kwaliteitsborging, batchverwerking en enterprise-integratie voor duurzame verbetering van de productie- en procesprestaties. Dit platform levert als enige een centraal fundament voor veilige, geografisch gedistribueerde SCADA-applicaties, integratie van automatiseringssystemen en connectiviteit van intelligente sensoren op de werkvloer of daarbuiten. System Platform is een integratieplatform dat aansluit op uw bedrijfsprocessen en systemen. Het platform dient als enige, centrale bron van direct toepasbare informatie voor operators, engineers en managers.

De waardecreërende factoren van System Platform:

  • Ongekende eenvoud voor engineering
  • Onovertroffen operationele flexibiliteit
  • Direct toepasbare informatie in realtime
  • De laagste TCO
  • Enterprisebrede naleving van standaarden
  • Voortdurende procesverbetering

 

Download Productsheet

Complete industriële automatisering

De snelheid waarin de industrie zich beweegt, zal op korte termijn niet veranderen. System Platform is een centrale beheersuite voor het integreren van uw mensen, uw informatie en uw assets.

Wat System Platform voor u kan doen

Met Wonderware System Platform krijgt u beter inzicht in de details van uw processen dan ooit tevoren. U kunt in realtime betere beslissingen nemen, het machinepark efficiënter gebruiken en effectiever samenwerken tussen alle afdelingen.

Zet System Platform voor u aan het werk

Klik op de onderstaande link om contact op te nemen met een Wonderware-partner die een demonstratie kan geven van het besturingsplatform waarop u uw toekomst kunt bouwen.