Wonderware Remote Response Objects

Houd contact met de werkvloer

Over Remote Response Objects

Het integreren van geografisch verspreide teamleden in een workflow is nu zo eenvoudig als slepen-en-neerzetten. Met Wonderware Remote Response Objects (RRO’s) kan informatie over alarmen en events worden afgeleverd bij uw mobiele en externe medewerkers. Hierdoor blijven zij op de hoogte van procesalarmen en belangrijke veranderingen in de productiestatus, waar ze zich op dat moment ook bevinden. Dit is een ideale oplossing voor omvangrijke faciliteiten waar de operators niet voortdurend aan hun pc’s zitten, maar zich verplaatsen binnen een groot gebied, bijvoorbeeld bij een afvalwaterzuiveringsbedrijf, een olieraffinaderij of een pijpleiding. Waardecreërende factoren

  • Eenvoudige uitbreiding van externe alarmering naar System Platform-applicaties
  • Ondersteuning voor e-mail en sms
  • Respons (bevestiging) van operator via e-mail of sms
  • Lagere kosten dan bij externe alarmproviders

Belangrijkste functies van Remote Response Objects

Remote Response Objects zijn uitgerust met voorgeprogrammeerde functies, zodat u heel eenvoudig meldings- en communicatieroutines kunt inbouwen in procesworkflows. Ontwikkelaars kunnen objecten voor de vereiste meldings- en communicatiemethoden naar hun workflowontwerpen slepen.

Zet Wonderware Remote Response Objects voor u aan het werk

Klik op de onderstaande knop om een Wonderware-partner te vragen naar het optimaliseren van uw alarmen en workflows met Wonderware Remote Response Objects.