Wonderware InTouch

Visualiseer, regel en optimaliseer uw bedrijfsprocessen. Met InTouch is het zeer eenvoudig. Gewoon Wonderware.

Over Wonderware InTouch

Wonderware InTouch is software voor HMI-visualisatie die bedrijven helpt bij het bereiken van operational excellence.

InTouch gaat veel verder dan alleen het weergeven van eenvoudige graphics, maar helpt applicatiebouwers zich te concentreren op het creëren van zinvolle content die enterprisebrede productiviteit en kostenbesparingen oplevert. InTouch optimaliseert de interacties van operators met hun industriële automatiseringssystemen.  Dit leidt tot een kwantificeerbare toename van de effectiviteit van de operator. Onze unieke aanpak met behulp van symboolbibliotheken voor situational awareness biedt de contextrijke informatie die operators nodig hebben om snel en accuraat te handelen in abnormale situaties, nog voordat deze gevolgen hebben voor de bedrijfsprocessen. De InTouch HMI-software, die in meer dan een derde van alle fabrieken in vrijwel alle landen en alle takken van industrie wordt gebruikt, creëert waarde voor de business door middel van eenvoud in engineering, flexibiliteit in processen en realtime controle over de prestaties.

Ontdek Wonderware InTouch:

  • Goede procesgraphics en kant-en-klare symbolenbibliotheek
  • Verhoog de effectiviteit van operators door middel van situational awareness
  • Betere beslissingen in realtime
  • Hogere operationele en engineering productiviteit
  • Lagere trainingsbehoefte voor operators
  • Veilige toegang tot uw systeem vanaf elk apparaat, altijd en overal

Download Productsheet

InTouch is powering the connected world

Hoe complexer uw bedrijfsprocessen worden, hoe meer behoefte u krijgt aan een betekenisvolle, realtime weergave van uw processen. Wonderware geeft innovators over de hele wereld nieuwe mogelijkheden door hun processen te standaardiseren en te visualiseren.

Wat Wonderware InTouch voor u kan betekenen

InTouch is ontwikkeld voor iedereen die betere beslissingen wil nemen op basis van realtime data over productieprocessen. Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop deze software wordt gebruikt:

Wat de gebruikers van InTouch te zeggen hebben

Met Wonderware InTouch worden meer dan 100.000 fabrieken en industriële installaties over de hele wereld bestuurd. InTouch heeft deze installaties geholpen om eersteklas prestaties te leveren, kosten te verlagen en de productkwaliteit te handhaven.

Zet Wonderware InTouch voor u aan het werk

Klik op de onderstaande link om een Wonderware-partner te vinden die u de weg kan wijzen naar effectieve procesvisualisatie.