Wonderware InTouch Access Anywhere: webgebaseerde HMI en mobiele SCADA

Gebruik uw InTouch-applicaties via HTML5-compatibele webbrowsers.

Over InTouch Access Anywhere

InTouch Access Anywhere is een InTouch-uitbreiding die mobiele en incidentele gebruikers toegang tot InTouch-applicaties geeft via een HTML5-compatibele webbrowser. Met deze software realiseren we onze visie om visualisatie, samenwerking en uitvoering op verschillende niveaus binnen de organisatie mogelijk te maken zonder clients te installeren en zonder onderhoud te hoeven plegen. Gebruikers kunnen vanaf elke locatie en vanaf elk apparaat op een veilige manier problemen met het machinepark oplossen. Incidentele en externe gebruikers van webgebaseerde HMI en mobiele SCADA kunnen de processen op de werkvloer in realtime volgen en besturen via een beveiligde webbrowser. Wonderware InTouch-software met de toegevoegde Access Anywhere-functionaliteit verbetert de beslissingen die u in realtime neemt, maximaliseert de waarde van uw industriële data en verlaagt de onderhouds- en reiskosten. En dit allemaal op een eenvoudige en veilige manier.

Waardecreërende factoren

 • Operationele flexibiliteit
 • Geen reiskosten meer
 • Verbeterde IT- en webbeveiliging

 

 

Download Productsheet

Verbeter de responsiviteit van uw onderhoudsorganisatie

Externe gebruikers profiteren van dezelfde rijke gebruikerservaring met onze visualisatietechnologie als de operators aan hun lokale HMI. Dit betekent dat u problemen en incidenten in de fabriek of installatie op elk gewenst moment, vanaf elke locatie en vanaf elk apparaat kunt laten beoordelen door uw meest deskundige mensen.

Neem beter geïnformeerde beslissingen

Terwijl u onderweg bent of elders aan een ander project werkt, hebt u vanaf elk apparaat toegang tot kritische informatie over uw bedrijfsprocessen.

Bespaar op IT

Webgebaseerde toegang tot het machinepark wordt steeds belangrijker omdat u uw productiefaciliteiten ook vanaf externe locaties wilt kunnen monitoren en beheren. Met InTouch Access Anywhere kunt u nu gemakkelijker dan ooit tevoren vanaf elke denkbare locatie toegang krijgen tot de volledige functionaliteit van 's werelds populairste HMI, zodat u aanpassingen in de productieprocessen kunt aanbrengen via een gewone, beveiligde webbrowser. InTouch Access Anywhere is een onderhoudsvrije, beveiligde webapplicatie voor HMI. Gebruik data van de werkvloer via een beveiligde webverbinding.

Kenmerken van InTouch Access Anywhere

Flexibiliteit: InTouch Access Anywhere biedt nu nog meer flexibiliteit en gebruiksgemak met verbeterde functies om operators en engineers efficiënter te laten werken. Beveiligde HMI-weboplossing: InTouch Access Anywhere heeft ingebouwde beveiligingsfuncties om informatie te beschermen tegen toegang door onbevoegden. Dit zijn de veiligheidsfuncties:

 • Geïntegreerde Microsoft Windows®-authenticatie: Active Directory
 • Encryptie: Secure Sockets Layer (SSL)
 • Firewallvriendelijk: Het portaal kan (via een gateway) in een DMZ worden ondergebracht
 • Portaalrollen: Ondersteuning voor alleen-lezen en lezen/schrijven-licenties

Wat zijn de voordelen van InTouch Access Anywhere?

 • Als webapplicatie biedt InTouch Access Anywhere gebruikers vanaf elke gewenste locatie toegang tot de InTouch HMI-schermen en -dashboards, zodat beslissingen in realtime genomen kunnen worden.
 • U kunt problemen met apparaten en machines veilig oplossen terwijl u op kantoor, thuis of onderweg bent. Deze mogelijkheden bieden een ongekende flexibiliteit om de output van uw medewerkers te maximaliseren.
 • Uw meest deskundige medewerkers kunnen onmiddellijk een bijdrage leveren aan de oplossing, waar ze zich op dat moment ook bevinden.

Wat is nieuw in InTouch Access Anywhere 2014 R2 SP1?

Nieuwe functies voor taalondersteuning, krachtiger prestaties en aanraakgevoeligheid vergemakkelijken het beheer en vergroten de toegankelijkheid

 • De opties ‘aanpassen aan browser’ en ‘aanpassen aan scherm’ voor de schermresolutie verbeteren de visuele ervaring en bieden meer flexibiliteit om tegemoet te komen aan de voorkeuren van gebruikers
 • Doordat specifieke InTouch-applicaties verborgen kunnen worden voor InTouch Access Anywhere, kunt u zelf op een flexibele manier bepalen welke applicaties op afstand toegankelijk zijn
 • Startpagina’s in meerdere talen verwelkomen internationale gebruikers in hun eigen taal
 • Specifieke InTouch-applicaties kunnen worden uitgesloten van de lijst met toegankelijke applicaties
 • De prestaties zijn sterk verbeterd door 64-bits ondersteuning, 50% hogere prestaties bij de weergave van animaties en een lager bandbreedteverbruik voor audio
 • Automatisch herstel van verbinding verbetert het sessiebeheer
 • Beveiliging (algemene SSL-verbeteringen en SSL VPN)
 • Automatische toetsenborddetectie voor aanraakschermen
 • Time zone redirection
 • Ondersteuning voor bewegingen: touch-friendly toolbar

Zet Wonderware InTouch Access Anywhere voor u aan het werk

Maak een afspraak met uw Wonderware-distributeur om te ontdekken hoe u uw HMI/SCADA-ervaring kunt verbeteren met InTouch Access Anywhere.