Wonderware Device Integration

Configureren, verbinden, verzamelen: van het apparaat naar de enterprise, zo eenvoudig kan het zijn.

Over Wonderware Device Integration

Iedereen praat over connectiviteit met de enterprise. Wonderware doet dit al ruim 28 jaar en wij zetten nog altijd de toon als het gaat om innovatie in Enterprise Connectivity. De Wonderware Device Integration-strategie koppelt vrijwel alle apparaten en gegevensbronnen op een eenvoudige en bijzonder kosteneffectieve manier aan elkaar. Het connectiviteitsspectrum wordt verbreed van de datalaag naar de business- en ERP-lagen, waardoor ruwe data beschikbaar komen voor de meest geavanceerde industriebrede, internationale communicatie, die gereed is voor het IoT en de cloud. Het was nog nooit zo eenvoudig een breed spectrum aan verschillende apparaten en systemen te integreren met Supervisory HMI en opslag van gehistoriseerde data.  En doordat Wonderware Device Integration hardwareonafhankelijk is, beschikt u over een gemeenschappelijke interface voor het configureren, implementeren en beheren van de connectiviteit.

 

 

Download Productsheet

Hoe krachtig is Wonderware Device Integration? Bekijk dit succesverhaal over het Chinese Ministerie van Spoorwegen en ontdek het zelf.

De langste hogesnelheidslijn ter wereld draait op Wonderware System Platform. Dit systeem integreert 60 verschillende 3rd-party leveranciers op 220 spoorwegstations, 15 hogesnelheidslijnen, meer dan 200.000 I/O-punten en 1300 perrons.

Kenmerken van Wonderware Device Integration

Met Wonderware Device Integration bent u verzekerd van optimale integratie in combinatie met gebruiksgemak en uitstekende beveiliging.

  • Optimale integratie

    DAServers en I/O-servers bieden optimale integratie met de producten van Wonderware.

  • Security

    System Platform-beveiliging omvat ook het dataniveau, zodat lees- en schrijfacties van apparaten en externe systemen niet door middel van scripts aangepast hoeven te worden.

  • Gebruiksgemak

    Dankzij de Microsoft® Management Console DAServer Manager van Wonderware kunnen DAServers zowel lokaal als op afstand worden geactiveerd, gedeactiveerd, geconfigureerd en gemonitord.

Wat is nieuw in Wonderware Device Integration

Device Integration biedt Single Node-licenties, betere schaalbaarheid en verbeterde ondersteuning voor meerdere versies. Wonderware Operation Integration Servers (Professional Level) bieden de onderstaande nieuwe en geavanceerde functies.

Zet Wonderware Device Integration voor u aan het werk

Klik op de onderstaande link om een Wonderware-partner te vinden die u kan helpen verbinding te maken met de apparaten die de basis vormen voor uw bedrijfsprocessen.