Wonderware HMI/SCADA

Software voor de connected enterprise

Wonderware HMI/SCADA werkt voor U

Net als u streven wij naar excellente prestaties

We luisteren zorgvuldig naar uw doelen, uitdagingen, visies en ambities. Wonderware wil uw automatiseringspartner voor de lange termijn zijn, gedragen door een wereldwijd netwerk van hoogwaardige supportservices, distributeurs, systeemintegrators, VAR’s en OEM’s die klaar staan om u tot in elke uithoek van de wereld te ondersteunen. Zo’n 30 jaar geleden had Wonderware een visioen: een softwareapplicatie voor interactieve besturing van alle mogelijke processen, machines en apparaten, die net zo gemakkelijk te bedienen is als een computergame. Inmiddels, als ‘s werelds grootste leverancier van HMI/SCADA-oplossingen, hebben we dit visioen tot werkelijkheid gemaakt. En we zijn er trots op dat we andere visionairs hebben geholpen bij het realiseren van hun eigen visioenen voor industriële innovatie.

Overwin onmogelijke uitdagingen met HMI/SCADA-oplossingen

Als u over de juiste tools beschikt, worden oplossingen voor ogenschijnlijk onmogelijke of extreem complexe problemen ineens haalbaar.

Geef ruimte aan het potentieel van uw bedrijf

We nodigen u uit om de mogelijkheden van een langdurige, nauwe samenwerking te ontdekken om uw doelen te verwezenlijken en het potentieel binnen uw bedrijf volledig te realiseren.

Wonder On.