Wonderware Benelux KnowledgeXchange 2019

Gent - Vlaanderen (België)

DE AFTRAP NAAR OPERATIONAL EXCELLENCE.
Bent u erbij op dinsdag 21 mei in het voetbalstadion van KAA Gent? 

Het wordt een spraakmakende editie waarin we groots uitpakken. Met veel genoegen nodigen we u uit voor de Wonderware KnowledgeXchange 2019 in de imposante Ghelamco Arena in Gent.

Het is the place to be, want tijdens dit jaarlijkse event treft u uw vakgenoten en kunt u naar hartenlust netwerken en kennis vergaren. Bovendien wordt u in een aantal interactieve presentaties bijgepraat over alle ins & outs op het gebied van industriële automatisering.  

In de voetbalwereld is de VAR geïntroduceerd, zodat achteraf gecorrigeerd kan worden. Terugkijken is goed, maar bij Wonderware kijken we als het even kan liever vooruit.
We zien onze eindklanten immers graag scoren, dat vraagt om de juiste software tools. In de plenaire zaal trappen we af en presenteren we de nieuwste Wonderware oplossingen en sectorontwikkelingen. Aansluitend is er een hoofdrol voor een tweetal gastsprekers. Twee praktijkcases die gepresenteerd worden in een soort van een-tweetje tussen system integrators en eindgebruikers.

  • Microsoft toont de mogelijkheden die Azure biedt ter ondersteuning van Manufacturing in de Cloud. Het is de ideale match tussen Microsoft Azure en onze AVEVA Online
    oplossing.
  • Boortmalt, Europa’s grootste producent van gerstemout, laat u zien hoe zij een moutfabriek hebben geautomatiseerd middels een unieke GUI op basis van de Wonderware
    Operations Management Interface.

Wij garanderen dat u deze dag niet alleen prima verzorgd wordt, maar ook dat het programma dermate divers is dat het voor iedereen naadloos past en wederom tot en met het laatste fluitsignaal
zal boeien. Vanzelfsprekend is er ook nog een derde helft waar u de gelegenheid heeft om bij een drankje na te praten over de geleverde prestaties. Het wordt een dag waarop we u optimal
informeren over alle (nieuwe) producten en toepassingen én u kunt kennis maken met het waardevolle netwerk aan system integratorspartners en eindklanten van Wonderware Benelux.

Ten overvloede benadrukken we dat deelname kosteloos is, omdat we het belangrijk vinden om kennis met u te delen.

Aanmelden kan via de button bovenaan deze pagina. We zien u – en uw collega’s – graag op dinsdag 21 mei 2019 tijdens de Wonderware KnowledgeXchange in de Gentse Ghelamco Arena.