Webinar: AVEVA Insight | Manufacturing in the Cloud

Webinar: AVEVA Insight | Manufacturing in the Cloud

– Uw historian in the cloud –

Een historian in the cloud zetten is lastig? Eric van Nispen demonstreert dat het kan in slechts enkele minuten. Wonderware kan met AVEVA Insight Online – dat draait op het Azure platform van Microsoft – een perfecte invulling geven aan alle facetten van Manufacturing in the Cloud. OEE met downtime-analyse, Analytics en Artificial Intelligence? The cloud kent onbegrensde mogelijkheden en Wonderware maakt de entree wel heel laagdrempelig. Dit Wonderware Wednesday Webinar is een must voor elk (productie) bedrijf dat naar Industry 4.0 onderweg is.

Tips & Tricks: Sensordata naar de Cloud

In onderstaande Tips & Tricks video laat Lauran zien hoe u d.m.v. een aantal simpele stappen procesdata richting de AVEVA InSight Cloud omgeving kunt krijgen.
Als bron wordt hier gebruik gemaakt van een simpel device waar de meetwaardes van twee sensoren worden ontsloten via het Modbus protocol.
Een 45 dagen AVEVA InSight Trail kan gestart worden via de link: https://www.remote-monitoring.nl/
Indien u in het bezit wilt komen van de gebruikte software componenten (WWClient & OI-MBTCP) kunt u een e-mail sturen naar: customerservice@wonderware-benelux.com

Wilt u meer video’s van onze conferentie bekijken?
Ga voor Nijmegen naar vimeo.com/showcase/wwkx2019nijmegen
Ga voor Gent naar vimeo.com/showcase/wwkx2019gent