Wonderware systeemintegratiepartners

Uw Wonderware-oplossingen installeren, configureren, gebruiken en onderhouden.

Over het Wonderware SI-partnerprogramma

De Wonderware System Integrator Community is een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde partners die softwareoplossingen van Wonderware toepassen om te voorzien in de behoeften van klanten.

Omdat elke onderneming zijn eigen wensen en behoeften heeft, hanteert Wonderware een certificeringsprogramma dat klanten helpt de juiste systeemintegrator te vinden die aansluit bij hun situatie. Wonderware onderscheidt drie niveaus van integratiecertificering, gebaseerd op ervaring:

Wonderware SI-partnerprogramma

    • Geregistreerde systeemintegratiepartners – Dit zijn partners die recent zijn begonnen te werken met Wonderware-oplossingen. Ze worden gesponsord door een Wonderware-distributeur die volledig betrokken is bij het partnerprogramma en trainingen op productniveau heeft voltooid.
    • Gecertificeerde systeemintegratiepartners – Deze partners hebben al een langere staat van dienst met het integreren van oplossingen in het Wonderware System Platform of in het toepassen van Wonderware-technologie in verticale industrieapplicaties of IT-toolkits. Bij deze partners zijn doorgaans een groot aantal ontwikkelaars in dienst die trainingen hebben gevolgd om Wonderware-oplossingen toe te passen. Partners op dit niveau worden gecertificeerd per locatie.
    • Endorsed systeemintegratiepartners – Dit is het hoogste niveau in ons partnerprogramma, waaraan systeemintegrators alleen op uitnodiging kunnen deelnemen nadat ze hebben aangetoond dat ze beschikken over best-in-class capaciteiten voor het werken met Wonderware-oplossingen. Deze partners hebben brede ervaring met het leveren van uitgebreide, complexe oplossingen die de operationele efficiëntie verhogen, kosten verlagen en de winstgevendheid van hun klanten maximaliseren.
    • Specialist Solutions Provider Partner Program– Het Specialist Solutions Provider-partnerprogramma (SSP) is bedoeld om de aandacht te vestigen op de specialisaties van partners in bepaalde takken van industrie. Momenteel geldt het SSP-programma voor oplossingen van Wonderware (alleen in de regio Asia Pacific) en Avantis.
Meer informatie

Wonderware-programma voor systeemintegratiepartners: stuur een e-mail naar software. siprogram@schneider-electric. com Specialist Solutions Provider-partnerprogramma: stuur een e-mail naar software. partner. ecosystem@schneider-electric. com Partners krijgen pas een Wonderware-certificering nadat ze hebben aangetoond dat ze voldoen aan de hoogste eisen van bekwaamheid. Uw Wonderware-distributeur werkt nauw met u samen om er zeker van te zijn dat u de juiste partner vindt die bij uw bedrijfsprocessen past.

De juiste partner vinden voor projecten op meerdere locaties

Wanneer u een Wonderware-oplossing aanschaft, is het verkrijgen van de licentie slechts een eerste stap. De volgende stap is het samenstellen van het Project Delivery Team dat de oplossing gaat configureren en implementeren. Met behulp van de SI-partnerzoeker kunt u kiezen uit een ruim aanbod van hoogwaardige bedrijven die zijn gespecialiseerd in projectdelivery en oplossingen. U kunt uw zoekactie verfijnen per industrie, land, productexpertise en certificering, zodat u altijd precies de juiste partner vindt.