More    |    Email Signup
 

Volg onze Wonderware Wednesday Webinars live of bekijk deze ‘on demand’ terug!

Sinds september 2017 organiseert Wonderware Benelux webinars die ingaan op relevante onderwerpen in de wereld van de industriële automatisering.
Actuele onderwerpen die wij herhaaldelijk tegenkomen in de vele gesprekken met onze klanten en partners. Op woensdag 27 september 2017 vond het eerste ‘live’-webinar plaats met als thema ‘de kansen en bedreigingen van het Industrial Internet of Things.’ Gedurende deze live-uitzending konden de kijkers vragen stellen en diverse polls beantwoorden.

Heeft u vragen met betrekking tot onze Wonderware Wednesday Webinars, neem gerust contact met ons op.

Energy Management

Efficiënt omgaan met energie wordt steeds belangrijker in de industrie. Energie wordt schaarser en daarmee kostbaarder. Wet- en regelgeving stuurt aan op besparing van energieverbruiken in onder andere de Europese Energie-Efficiency Richtlijn – EED. De richtlijn vermeldt de Europese doelstelling van een 20% lager Europees energieverbruik in 2020, en bevat ook verplichtingen voor bedrijven. Het onderwerp ‘Energy management’ staat bij vrijwel alle productiebedrijven hoog op de agenda.

Het aankomende Wonderware Wednesday Webinar op 17 januari om 11:00, staat in het teken van energy management. Dit thema wordt behandeld vanuit de leefwereld van enkele van onze klanten. Waarom is energy management voor hen belangrijk, wat drijft hen om bewust met energie om te springen. Is dit alleen kostenbesparing of liggen hier nog andere redenen aan ten grondslag?

Deze vragen zullen we tijdens het live webinar stellen aan één van de sprekers Bram van Genabet van Corporate Engineering bij Barry Callebaut. Namens ‘s werelds grootste producent van chocolade zal Bram aangeven waar energy management in de strategie van Barry Callebaut naar 2025 in haar 53 productiebedrijven past.

Meten is weten, maar wat ga je doen met de bevindingen? Energy management is niet enkel een technisch feestje. Hoe bepaal je de meetpunten in de plant? Wat ga je met de data die je uitleest doen? Hoe gebruik je deze data om je processen te verbeteren? Hoe ga je het energieverbruik verminderen? Vraagstukken waar we tijdens dit Webinar een antwoord op proberen te geven.

Staat energy management ook bij u hoog op de agenda? Dan nodig ik u graag uit voor dit webinar op woensdag 17 januari om 11.00u.

Manufacturing Analytics & Data Science

Tijdens dit webinar op 6 december nemen we u mee in de wereld van Analytics & Data Science. Samen met onze Analytics Partner Axians tonen we aan de hand van een aantal praktische voorbeelden de meerwaarde van data-analyse.

Door de exponentiële groei van data (waar ook het Industrial Internet of Things aan bijdraagt) hebben industriële bedrijven moeite om hun data, afkomstig van vele verschillende industriële databronnen, te vertalen naar informatie. Manufacturing Intelligence software biedt gebruiksvriendelijke, intuïtieve analysemogelijkheden en levert informatie over de fabrieksprestaties aan alle organisatielagen.

Wilt u leren hoe u uw proces- en productiedata om kunt zetten naar zinvolle informatie? Schrijf u dan nu in voor het webinar: ‘Manufacturing Analytics & Data Science’.

Smart Cities, Smart Infrastructure en Smart Buildings

Het Wonderware Wednesday Webinar op 25 oktober 2017 ging over ‘Smart Cities, Smart Infrastructure en Smart Buildings’.

Tijdens het Webinar namen wij de kijkers mee naar Barcelona, een schoolvoorbeeld van een Smart City waar op een unieke wijze een geïntegreerde omgeving voor management van de infrastructuur is ontstaan.

Een omgeving die het de bestuurders en bewoners van Barcelona mogelijk maakt om op een eenvoudige, eenduidige en bijzonder gebruiksvriendelijke manier haar stad te beheren. Onderdelen van deze oplossing betreffen het beheer van de verlichting, het wegennet, de parken en de fonteinen, maar ook gebouwen en parkeergarages. Daarna gingen we naar de luchthaven van El Prat, de internationale luchthaven Van Barcelona. Daar zagen we hoe deze complexe infrastructuur wederom met eenzelfde intelligent systeem beheerd werd.

Het webinar ‘on demand’ bekijken?

Reis dan met ons mee van de slimste stad ter wereld naar één van ‘s werelds meest geavanceerde luchthavens en leer hoe deze technologie zeer eenvoudig voor de gebouwen, infrastructuur en steden in de Benelux toepasbaar is.

Klik op onderstaande button om het webinar ‘on demand’ terug te kijen.

Kansen en bedreigingen van het IIoT

Woensdag 27 september is ons eerste webinar van start gegaan. Van 11 tot 12 uur is er gesproken over de bedreigingen en kansen van het Industrial Internet of Things. Tijdens deze uitzending kregen de kijkers de gelegenheid om met ons te sparren, polls te beantwoorden en al hun vragen te stellen.

Tijdens dit eerste webinar is Eric van Nispen ingegaan op de bedreigingen die het ‘onvolprezen’ industrial Internet of Things voor productiebedrijven zouden kunnen betekenen, maar ook hoe u deze bedreigingen eenvoudig kon pareren. Er loeren namelijk wel degelijk gevaren en die vragen om bewustwording en beheertools zodat u veilig kunt doorwerken en maximaal van de voordelen kunt profiteren.

Het webinar over ‘de kansen en de bedreigingen van het Industrial Internet of Things’ is nu ‘on demand’ te bekijken, klik op de oranje ‘start-button’ hieronder om het webinar te bekijken.