Wonderware Training

Uw mensen zijn uw meest waardevolle resource. Gebruik de uitgebreide trainingen van Wonderware om te zorgen dat uw mensen altijd deskundig zijn op het gebied van industriële procesautomatisering.

 • Training volgen

  Volg persoonlijke of klassikale lessen via de Wonderware Benelux Academy

  Offerte aanvragen

 • Trainingsbeschrijving

  Blader door onze uitgebreide bibliotheek met Wonderware-trainingscursussen.

  Bekijk alle trainingen

 • Trainingsschema

  Blader door ons trainingsschema voor informatie over klassikale trainingen in de Benelux.

  Schema bekijken

Wonderware Training

Of u nu een ervaren professional of een nieuwkomer op dit gebied bent, de klassikale trainingen van Wonderware Benelux laten u zien hoe u de Wonderware-software kunt gebruiken voor het ontwerpen en ontwikkelen van oplossingen voor uw specifieke bedrijfsbehoeften. Er zijn trainingen beschikbaar voor Wonderware HMI/SCADA-, MES/MOM- en Industrial Information Management-software.

Veelgestelde vragen over Wonderware Training

Lees de antwoorden op uw vragen over Wonderware Training

Wat krijgt u voor het lesgeld?

Het lesgeld voor klassikale lessen in de Benelux geldt voor lessen, cursusmateriaal*, computertijd, lunch en eventuele snacks. Overige maaltijden, vervoer, verblijf en alle andere onkosten komen voor rekening van de deelnemer.  *Voor al het materiaal van Wonderware Training geldt het copyright van Wonderware Benelux of haar leveranciers, en dit materiaal mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of overgedragen in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Wonderware Benelux.

Wat is het annuleringsbeleid?

Indien een deelnemer een inschrijving voor een persoonlijke of klassikale Wonderware-training annuleert, kan het lesgeld UITSLUITEND worden terugbetaald indien Wonderware Training minimaal twee (2) weken vóór de eerste lesdag bericht van de annulering heeft ontvangen. Indien de annulering minder dan twee (2) weken, maar meer dan twee (2) werkdagen vóór de eerste lesdag wordt ontvangen, wordt een servicevergoeding van 50% van het lesgeld in rekening gebracht. Wie niet minimaal twee (2) werkdagen van tevoren annuleert, is het volledige lesgeld verschuldigd. Wonderware Benelux behoudt zich het recht voor om trainingen uiterlijk 14 dagen van tevoren te annuleren. Indien Wonderware Benelux besluit een training te annuleren waarvoor de klant het lesgeld al vooruit heeft betaald, is Wondeware Benelux de klant uitsluitend het vooruit betaalde lesgeld verschuldigd. De klant stemt ermee in dat zijn of haar enige verhaalsmogelijkheid bij annulering van een training door Wonderware Benelux bestaat uit terugbetaling van het vooruitbetaalde lesgeld voor de training.

Wanneer vinden de lessen plaats en hoe laat beginnen en eindigen ze?

De persoonlijke en virtuele klassikale lessen duren meestal van 08:00 tot 17:00 uur.  Zie de bevestiging van uw cursus voor de exacte tijden.

Bieden jullie ook trainingen op locatie?

Ja, we verzorgen trainingsprogramma’s op of nabij de locatie waar uw organisatie gevestigd is.

 

Hoe kan ik me inschrijven voor een cursus?

U kunt zich voor Wonderware-cursussen inschrijven via de link ‘Nu inschrijven’ op de trainingssite. Betaling voor de cursus kan ten tijde van de inschrijving per creditcard plaatsvinden, of u kunt betalen via uw distributeur. Neem voor meer informatie contact op met de Wonderware Benelux Academy.

Is er een kledingvoorschrift tijdens de cursussen?

De aanbevolen dresscode is ‘business casual’.

Zet Wonderware voor u aan het werk

Om een cursus van Wonderware Benelux Academy

te boeken, neemt u contact op met uw Wonderware Benelux.

×

Wonderware Wednesday Webinars!

Watch our webinars