Training Wonderware Benelux

Uw menselijk kapitaal vormt de basis van uw organisatie. Deskundige mensen die goede prestaties leveren dragen direct bij aan het succes van uw organisatie. Investeer in uw mensen! Gebruik de uitgebreide software-trainingen van Wonderware om te zorgen dat uw waardevolle mensen deskundig blijven op het gebied van industriële procesautomatisering.

 • Training volgen

  Aanmelden voor een klassikale training bij Wonderware Benelux

  Offerte aanvragen

 • Overzicht trainingen

  Raadpleeg de uitgebreide bibliotheek voor meer informatie over trainingen bij Wonderware Benelux

  Bekijk alle trainingen

 • Trainingsagenda

  Bekijk de actuele trainingsagenda voor informatie over klassikale trainingen van Wonderware Benelux

  Agenda bekijken

Training Wonderware Benelux

Uw menselijk kapitaal vormt de basis van uw organisatie. Deskundige mensen die goede prestaties leveren, dragen direct bij aan het succes van uw organisatie. Investeer in uw mensen! Gebruik de uitgebreide Wonderware-software trainingen die Wonderware Benelux u aanbiedt. Zorg ervoor dat uw waardevolle mensen deskundig blijven op het gebied van industriële procesautomatisering.

Of u nu ervaringsdeskundige of nieuwkomer bent op het gebied van Wonderware-software, tijdens de klassikale trainingen van Wonderware Benelux leert u hoe u de Wonderware-software optimaal kunt gebruiken voor het ontwerpen en ontwikkelen van oplossingen voor uw specifieke bedrijfsbehoeften. Er zijn trainingen beschikbaar voor Wonderware HMI/SCADA-, MES/MOM- en Industrial Information Management.

Veelgestelde vragen over trainingen

Lees de antwoorden op uw vragen over Wonderware Training

Wat kost een training en wat krijg ik hiervoor?

De kosten voor klassikale trainingen van Wonderware Benelux zijn gebasseerd op het aantal dagen dat een training duurt inclusief: cursusmateriaal*, gebruik laptop, notitieblok, pen, lunch, koffie/thee en eventuele snacks. Overige maaltijden, vervoer, verblijf en alle andere onkosten komen voor rekening van de deelnemer.

Kostenoverzicht ontvangen van een specifieke training? Vraag hier uw offerte aan.

*Voor al het cursusmateriaal dat u tijdens de trainingen van Wonderware Beneulux ontvangt geldt het copyright van Wonderware Benelux of haar leveranciers. Dit materiaal mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of overgedragen in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Wonderware Benelux.

Hoeveel dagen duurt een Wonderware training?

Wonderware Benelux biedt een verscheidenheid aan trainingen. Iedere training duurt een bepaald aantal dagen. Klik hier om per training te zien hoeveel dagen deze duurt.

 

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

 • Wij kunnen enkel schriftelijke annulaties aanvaarden.
 • Bij annulering 2 weken voor aanvang van de training rekenen wij geen kosten aan.
 • Bij annulering minder dan 2 weken voor aanvang, rekenen wij 75% aan van het totale bedrag.
 • Bij annulering minder dan 1 week voor aanvang, rekenen wij 100% van het totale bedrag.

Wonderware Benelux behoudt zich het recht voor om een training bij onvoldoende inschrijvingen te annuleren. Het minimum aantal deelnemers per training is 4 personen. Wij brengen u uiterlijk de week voorafgaand aan de training op de hoogte van een eventuele annulering. Mogelijk moet een training worden verzet door onvoorziene omstandigheden. Wij informeren de deelnemers uiteraard direct.

Zet Wonderware voor u aan het werk

Niet gevonden wat u zoekt over onze trainingen? Laat het ons weten.

Neem contact op met Wonderware Benelux.