More    |    Email Signup
 

Terugblik Wonderware Benelux Knowledge Exchange 2017 Nijkerk

Een terugblik op dinsdag 16 mei 2017 te Nijkerk

Tevreden kan het team van Wonderware Benelux terugkijken op drie succesvolle conferenties. De afgelopen weken stonden in het teken van de Wonderware Knowledge Exchange 2017 die respectievelijk plaatsvond in Gembloux, Nijkerk en Gent. Dit grootschalige Wonderware software event werd over de drie locaties door meer dan 450 eindgebruikers, SI-partners, leveranciers en overige geïnteresseerden bezocht. Softwaretrends en ontwikkelingen op het gebied van productie- en procesautomatisering stonden op de agenda. In de vorm van plenaire presentaties en live demonstraties werden door Wonderware Benelux nieuwe releases getoond. Onder andere Suiker Unie en Lightweight Containers presenteerden hoe zij met geavanceerde analysetechnieken en traceerbaarheid de productieprocessen optimaliseren en volledig inzichtelijk maken. Na de plenaire ochtendsessies was er een uitgebreide sit-downlunch georganiseerd in de Theaterzaal van het Hart van Holland voor alle genodigden.

2017 blijkt het jaar waarin de Wonderware System Platform© oplossing een ongekende ontwikkeling doormaakt. De nieuwe Operations Management Interface (OMI) brengt standaard SCADA & HMI functies naar een volgende fase. Ook het geïntegreerde Manufacturing Execution Systems (MES) aanbod is totaal vernieuwd vanuit de ‘Model driven MES’ release. Business Process Modeling (BPM) in plaats van scripting wordt de basis voor MES. Ook integratie van Geografische Informatiesystemen (GIS) en het Wonderware Online Cloud aanbod passeerden deze dag de revue.

Dat industriële netwerkomgevingen steeds meer aandacht en kennis vragen om cyberaanvallen te voorkomen bleek uit de plenaire presentatie over het onderwerp Cyber Security. Hierbij werd gedemonstreerd hoe de beschikbare software tijdig detecteert en waarschuwt bij cyberactiviteiten op het netwerk van de productieomgeving.

De Knowledge Exchange Nijkerk werd afgesloten met een netwerkborrel waarin ervaringen werden uitgewisseld en de eerste ideeën voor 2018 ontstonden.

Klik hier voor een impressie van onze Wonderware Benelux conferentie 2017 te Nijkerk.

Geef uw mening over de Wonderware Knowledge Exchange 2017

Bedrijf (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht geldig e-mailadres)

Mening