Wonderware Recipe Manager Plus

Receptbeheer en receptuitvoering voor geautomatiseerde productieprocessen

Over Wonderware Recipe Manager Plus

Zowel bij grootschalige batchproductie op enterpriseniveau als bij productie op één enkele locatie dient u grote aantallen recepten op een betrouwbare en consistente manier te kunnen beheren. Wonderware Recipe Manager Plus vereenvoudigt het beheer van uw productformuleringen en specificaties voor instellingen van geautomatiseerde productiesystemen en machines. Krachtige, kant-en-klare gebruikersinterface voor configuratie en bediening, hoogwaardige governance (inclusief toegangsbeheer op basis van rollen, wijzigingsbeheer met versiebeheer en goedkeuringsworkflow) en elektronische logboekregistratie verkorten de time-to-value en helpen uw operationele teams de productiviteit en de kwaliteit te verbeteren.

Wat is Recipe Manager Plus?

Recipe Manager Plus is commerciële standaardsoftware voor receptbeheer die de implementatie, optimalisatie en uitvoering van recepten op automatische productiesystemen vereenvoudigt. Met deze software kunt u een groter aantal productvariaties beheren om de operationele efficiëntie te vergroten. Bovendien wordt de productkwaliteit verbeterd door verdergaande automatisering en herhaalbaarheid van de processen. Deze unieke nieuwe aanpak standaardiseert het receptbeheer en vereenvoudigt en versnelt de introductie van nieuwe producten in geautomatiseerde productielijnen. U hebt minder receptsystemen en receptindelingen nodig en de verbeterde governance waarborgt een consistente kwaliteit van uw producten. Download de parameters en processen voor een formule naar het automatiseringssysteem dat de desbetreffende eenheid, werkcellen of productielijnen aanstuurt in een batchgeoriënteerd of hybride productieproces. Dan hebt u alles wat u nodig hebt om recepten uit te voeren en te optimaliseren volgens uw kwaliteitsspecificaties. De software is onafhankelijk van het automatiseringssysteem.

Wat is nieuw in Wonderware Recipe Manager Plus

De verwerking van complexe procedures in Wonderware Recipe Manager Plus is verbeterd.

De nieuwe interfacefunctionaliteit is compatibel met ISA 88. 1

Verbeteringen voor complexe procedures

Er zijn nieuwe functies voor modellering en uitvoering van procedures, waaronder vertakking met de opties 'Alles uitvoeren' of 'Eén uitvoeren'. Nieuwe transities met complexe expressies en voorwaardelijke lussen.

Extra functies voor toestandsinterfaces conform de ISA 88. 01-standaard voor batchbesturing

Configureer optionele capaciteitstoestanden bovenop de standaardinformatie over procedurele toestanden. Configureer opdrachten om de uitvoering van procedures te beheren.

Kenmerken van Wonderware Recipe Manager Plus

Download parameters naar vrijwel elk gewenst automatiseringssysteem, wissel moeiteloos informatie uit met werkteams en houd alle aspecten van de uitvoering onder controle. Met behulp van aanvullende functies kunt u uw processen optimaliseren, documenteren, integreren en beveiligen.

 • Formules downloaden

  Download formuleparameters en processen naar vrijwel elk automatiseringssysteem dat de desbetreffende eenheden, werkcellen of productielijnen aanstuurt in batchgeoriënteerde of hybride productieprocessen.

 • Samenwerken

  Doordat informatie over de receptuitvoering en de optimalisatie van processen en apparaten wordt gedeeld, profiteert u van consistente processen en optimale productkwaliteit. Dankzij de intuïtieve webinterface kunnen uw medewerkers meer productvariaties beheren en de omstellingsprocessen sneller en veiliger uitvoeren.

 • Recepten uitvoeren

  Beheer de uitvoering van receptprocedures met de mogelijkheid om de uitvoeringsstatus te monitoren in een Sequential Function Chart (SFC) of een matrixweergave.

Wonderware Recipe Manager Plus technische specificaties

Recipe Manager Plus ondersteunt de meeste actuele edities van Windows en Windows Server. De gebruikte database is Microsoft SQL Server. Het product is compatibel met Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox en Apple Safari. Zie onder voor informatie over specifieke versies.
Operating System
 • Windows 7 Professional, Enterprise of Ultimate Edition (32 bits en 64 bits)
 • Windows 8. 1 Professional of Enterprise Edition (32 bits en 64 bits)
 • Windows Server 2008 R2 Standard of Enterprise Edition (32 bits en 64 bits)
 • Windows Server 2012 Standard of Data Center Edition (64 bits)
 • Windows Server 2012 R2 Standard of Data Center Edition (64 bits)
Database Technology
 • Microsoft SQL Server 2008 Express (32 bits)
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard of Enterprise Edition (32 bits en 64 bits)
 • Microsoft SQL Server 2012 Express (32 bits)
 • Microsoft SQL Server 2012 Standard of Enterprise Edition (32 bits en 64 bits)
 • Microsoft SQL Server 2014 Express (32 bits)
 • Microsoft SQL Server 2014 Standard of Enterprise Edition (32 bits en 64 bits)

 

Browsers

Wonderware Recipe Manager Plus ondersteunt de volgende webbrowsers:

 • Microsoft Internet Explorer, versie 10 of hoger in Windows
 • Google Chrome, versie 32 of hoger in Windows
 • Mozilla Firefox, versie 26 of hoger in Windows
 • Apple Safari, versie 6. 0 op iPad

Zet Wonderware Recipe Manager Plus voor u aan het werk

Klik op de onderstaande link om een Wonderware-partner te vinden die u kan helpen elke keer een perfecte batch te produceren.

×