De Wonderware-partner community

Zet Wonderware-software voor u aan het werk

Een wereldwijd netwerk van automatiseringsspecialisten

De optimale softwareoplossing voor een bedrijf of een overheidsinstantie vereist misschien wel capaciteiten van meerdere technologieën, experts, merken en culturen.

De Wonderware-partner community is een wereldwijd netwerk van automatiseringsspecialisten die expertise hebben verkregen in het aanpassen van Wonderware-oplossingen aan de behoeften van specifieke industrieën. Dit is de manier waarop Wonderware u toegang geeft tot de processen, de informatie en de interfacesoftware die u helpen om nog beter te worden in wat u doet. Voor eindgebruikers van Wonderware heeft de toegang tot deze grote, goed gestructureerde gemeenschap duidelijke voordelen:

  • Meetbare verbetering. Zie zelf de resultaten op het gebied van prestaties, kwaliteit, doorvoersnelheid, compliance of welke andere KPI u ook maar kiest.
  • Toegang tot innovatie. De Wonderware-gemeenschap bestaat uit bedrijven en mensen die vorm geven aan moderne industriële software.
  • Maximale keuzevrijheid. Dankzij het breedste assortiment softwareoplossingen voor industriële automatisering hoeft u geen concessies te doen op het gebied van kwaliteit.
  • Domeinkennis.  Onze partners hebben de ervaring, de vaardigheden en de tools voor vrijwel elke tak van industrie.
  • Lokale expertise en toegankelijkheid. Met meer dan 3600 locaties van systeemintegratiepartners hebt u altijd toegang tot bedrijven die vertrouwd zijn met de lokale marktsituatie.
  • Tijdige levering binnen het budget. Onze delivery-experts ontwerpen en leveren oplossingen on-site, ondersteund door lokale technische support en een wereldwijd netwerk van technische experts dat 24 uur per dag gereed staat, zodat u verzekerd bent van maximale Quality of Service terwijl u uw productieprocessen uitbreidt.
  • Best practices. Dankzij jarenlange structurele samenwerking bent u verzekerd van innovatie in de vorm van geteste en beproefde oplossingen.
  • Flexibiliteit. Onze partners groeien met u mee terwijl uw bedrijf verder evolueert en groeit.
  • Gecertificeerde expertise. Ons trainings- en certificeringsprogramma omvat een groot aantal producten en softwareplatforms en maakt een objectieve kwantificering mogelijk van de experts aan wie u uw bedrijf kunt toevertrouwen.

Kies uw team

De Wonderware-partner coomunity is een wereldwijd netwerk van experts op het gebied van industriële sales, levering en oplossingen. Onze partnergemeenschap omvat strategische allianties met enkele van ‘s werelds meest gerenommeerde en innovatieve softwareontwikkelaars. Tot de community behoren door Wonderware erkende regionale distributeurs, evenals oplossingenleveranciers en systeemintegrators, software- en hardwareontwikkelaars en OEM’s. Samen vormen deze partners een van de grootste netwerken op het gebied van toegevoegde waarde in de huidige industrie van industriële automatisering. En ze staan klaar om hun krachten te bundelen rondom uw behoeften. Meer dan 200.000 fabrieken en industriële installaties over de hele wereld vertrouwen op onze partner community om hun operationele visie tot werkelijkheid te maken.

 

 

Bedrijfsmodellen en productsets voor Wonderware-partners

Wonderware Benelux Hoofdkantoor

Adres:

Minervum 7139, 4817 ZN Breda, Nederland

Bisschoppenhoflaan 255, B-2100 Antwerpen, Belgie