More    |    Email Signup
 

Het aankomende Wonderware Wednesday Webinar op 25 oktober 2017 gaat over ‘Smart Cities en -Infrastructure en -Buildings’.

Tijdens het Webinar op 25 oktober 2017 nemen wij u mee naar Barcelona, een schoolvoorbeeld van een Smart City waar op een unieke wijze een geïntegreerde omgeving voor management van de infrastructuur is ontstaan.

Een omgeving die het de bestuurders en bewoners van Barcelona mogelijk maakt om op een eenvoudige, eenduidige en bijzonder gebruiksvriendelijke manier haar stad te beheren. Onderdelen van deze oplossing betreffen het beheer van de verlichting, het wegennet, de parken en de fonteinen, maar ook gebouwen en parkeergarages. We gaan daarna in op de de luchthaven van El Prat, de internationale luchthaven Van Barcelona. Daar zien we hoe deze complexe infrastructuur wederom met eenzelfde intelligent systeem wordt beheerd.


Reis met ons mee van de slimste stad ter wereld naar één van ‘s werelds meest geavanceerde luchthavens en leer hoe deze technologie zeer eenvoudig voor de gebouwen, infrastructuur en steden in de Benelux toepasbaar is.


Klik op onderstaande button om u aan te melden voor het webinar ‘Smart Infrastructure, Smart Buildings en Smart Cities’.