More    |    Email Signup
 

Volg onze Wonderware Wednesday Webinars live of bekijk deze ‘on demand’ terug!

Sinds september 2017 organiseert Wonderware Benelux webinars die ingaan op relevante onderwerpen in de wereld van de industriële automatisering.
Actuele onderwerpen die wij herhaaldelijk tegenkomen in de vele gesprekken met onze klanten en partners. Op woensdag 27 september 2017 vond het eerste ‘live’-webinar plaats met als thema ‘de kansen en bedreigingen van het Industrial Internet of Things.’ Gedurende deze live-uitzending konden de kijkers vragen stellen en diverse polls beantwoorden.

Heeft u vragen met betrekking tot onze Wonderware Wednesday Webinars, neem gerust contact met ons op.

Het Wonderware Wednesday Webinar op 25 oktober 2017 ging over ‘Smart Cities, Smart Infrastructure en Smart Buildings’.

Tijdens het Webinar namen wij de kijkers mee naar Barcelona, een schoolvoorbeeld van een Smart City waar op een unieke wijze een geïntegreerde omgeving voor management van de infrastructuur is ontstaan.

Een omgeving die het de bestuurders en bewoners van Barcelona mogelijk maakt om op een eenvoudige, eenduidige en bijzonder gebruiksvriendelijke manier haar stad te beheren. Onderdelen van deze oplossing betreffen het beheer van de verlichting, het wegennet, de parken en de fonteinen, maar ook gebouwen en parkeergarages. Daarna gingen we naar de luchthaven van El Prat, de internationale luchthaven Van Barcelona. Daar zagen we hoe deze complexe infrastructuur wederom met eenzelfde intelligent systeem beheerd werd.

Het webinar ‘on demand’ bekijken?

Reis dan met ons mee van de slimste stad ter wereld naar één van ‘s werelds meest geavanceerde luchthavens en leer hoe deze technologie zeer eenvoudig voor de gebouwen, infrastructuur en steden in de Benelux toepasbaar is.

Klik op onderstaande button om het webinar ‘on demand’ terug te kijen.

Woensdag 27 september is ons eerste webinar van start gegaan. Van 11 tot 12 uur is er gesproken over de bedreigingen en kansen van het Industrial Internet of Things. Tijdens deze uitzending kregen de kijkers de gelegenheid om met ons te sparren, polls te beantwoorden en al hun vragen te stellen.

Het webinar over ‘de kansen en de bedreigingen van het Industrial Internet of Things’ is nu ‘on demand’ te bekijken, klik op de oranje ‘start-button’ hieronder om het webinar te bekijken.

Tijdens dit eerste webinar is Eric van Nispen ingegaan op de bedreigingen die het ‘onvolprezen’ industrial Internet of Things voor productiebedrijven zouden kunnen betekenen, maar ook hoe u deze bedreigingen eenvoudig kon pareren. Er loeren namelijk wel degelijk gevaren en die vragen om bewustwording en beheertools zodat u veilig kunt doorwerken en maximaal van de voordelen kunt profiteren.